Lempeitä ajatuksia - kokeilin bambuhierontaa*Yhteistyössä Hoitola Mantra

Maaliskuu on täällä taas ja pikku hiljaa pimeä talvi jää taakse. Emme voi välttyä huolestuttavilta maailman uutisilta, jotka vyöryvät ajatuksiimme. Juuri nyt ja tässä hetkessä haluan muistuttaa sinua oman mielesi hyvinvoinnista ja tasapainosta. Kaikelle emme mahda mitään, emmekä voi muuttaa toisten asenteita, arvoja ja tekoja.

Miten sinä voisit pysähtyä ja huoltaa itseäsi. Miten voisit rauhoittaa mieltäsi ja keskittyä kuuntelemaan ajatuksiasi. Tässä sinulle yksi vinkki monien joukosta, minä sain tilaisuuden vierailla hoitoja Mantrassa ja kokea bambuhieronnan tuulahduksen.Tahtini on hidastunut kolarin vammojen vuoksi. Minun on ollut pakko pysähtyä ja hyväksyä hitaampi elämän rytmi. Kivut, neurologiset oireet, oikean puolen spastisuus ja muut oireet ovat pistäneet elämäni uusiksi.

Yksi helpottava asia on rentoutuminen, joka tukee merkittävästi arkeani. Minulla oli mahdollisuus kokeilla bambuhierontaa. Tahdon muistuttaa sinuakin, vaikkei mitään vaivoja olisikaan on rentoutuminen ja pysähtyminen hektisyyden keskellä tärkeää. Tässä yksi kokeilemisen arvoinen hoitomuoto.Bambuhieronta on vanha aasialainen hoito, jolla pyrittiin lievittämään stressiä ja kipuja. Hieronta tehdään bambuöljyllä ja bambukepeillä. Koko keho hierotaan ja näin lopputuloksena on rentoutunut hyvä olo. Se mm. rentouttaa ja huoltaa lihaksia, lisää verenkiertoa, poistaa kuona-aineita, lisää verenkiertoa ja lievittää väsymystä sekö stressiä. Bambuhieronta on lempeää syvähierontaa myös fascioille, se aktivoi nestekiertoa ja stimuloi hermosäikeitä.

Tämä bambuhieronta oli miellyttävän upea kokemus, niin kokonaisvaltainen ja rauhoittava hoito. Minua viehättää se, että hieronnalla on vaikutuksia niin monipuolisesti. Pääsin pois aivan kaikesta, ihana pysähtyminen itseni äärelle. ”Vain minä tässä ja nyt, omine tyhjentynein ja keveine ajatuksineen…”, näin kiteyttäisin.

Tahdon välittää sinulle lempeitä ajatuksia kaikesta huolimatta, maailman myrskyjen riepotellessa. Pidäthän huolta itsestäsi, läheisistäsi ja toivokaamme yhdessä maailmalle rauhaa.


Lämpimin ajatuksin MinnaKommentit

Suositut tekstit