Täällä jälleen

Tervehdys, 
Siitä on pitkä aika kun tätä blogia olen päivittänyt. Paljon on tapahtunut niin paljon etten edes kaikkea kykene ymmärtämään. Myös voimani ovat olleet niin vähissä ettei pitkien tekstien tuottaminen ole ollut edes mahdollista.
Nyt on sopiva hetki valon lisääntyessä ja kevät auringon lähestyessä, blogia herätellä jälleen henkiin. Sen mahdollistaa ihana avustaja, kiitos sinulle! Aikomuksena on päivittää tätä blogia kerran kuukaudessa, siis hitaasti ja varmasti liikkeelle. 

Kuva: Hanne Manelius 

Niin paljon on tapahtunut, että en kykene kaikkia asioita sinulle avaamaan. Muutamia asioita tahdon nostaa tässä esiin, olen ollut syksystä lähtien pienellä työkyvyttömyys eläkkeellä ja taisto vakuutusyhtiötä vastaan on alkanut. Joudun hakemaan pienenä ihmisenä oikeuksiani pikkuisen järeämmin keinoin. Ehkä kuulet näistä asioista myöhemmin. Kaiken keskellä on hyviäkin asioita, kuten se että kuntoutukset pyörivät ja minulla on henkilökohtainen avustaja tukenani. 

Missään nimessä en aio luovuttaa vaikka välillä usko meinasikin horjua. Täältä tullaan! Sen olen oivaltanut, että niin kauan on toivoa kun on elämää. Se kuuluisa suomalainen sisu on toisinaan hyvinkin tarpeen. 

Kuva: Hanne Manelius

Joten tervetuloa jälleen mukaan matkaani. Kevättä odotellessa ja parempia päiviä toivoessa, minun on hyvä tästä jatkaa. 

Terveisin Minna

Kommentit

Suositut tekstit