Sukelsin näyttelyyn

Tervehdys

Elämä palautuu pikkuhiljaa uomaansa ja yritän jälleen tänne kirjoittaa. Hain ripauksen voimaa ja sielulle ravintoa, arvaatko mistä tällä kertaa? 


Tämä on äänimaailmaltaan juuri sopiva, siellä ei musiikki pauhaa, ei puheen sorina vaivaa... Siellä saa ihastella, ihmetellä ja katsella upeita töitä. Tämä paikka on Äänekosken kirjaston alakerrassa, Hoikkassalissa.  Sieltä löytyi Koskela opiston ihastuttava kevätnäyttely. Ja ennen kaikkea toinen toistaan kauniimpia kädentaitoja.


Olin aivan yksinäni noiden kauniiden töiden ympäröimänä, tungosta ei ollut. Sain nauttia ja viipyillä kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa. Näyttelyssä oli laajasti esillä erilaisia kädentaitoja. Saat nähdä kuvina omat suosikkini.


Ihana elämys omassa kotikaupungissani, kunpa ihmiset arvostaisivat näitä ja kävisivät ihailemassa. Minulle näyttelyt ovat sieluni ravintoa ja terapiaa suorastaan. Nautin niin kaikesta kauniista. Se äänimaailma näyttelyssä saa voimaan minut paremmin. Aivan ihmeellisen ihanaa!


Nämä pienet jutut, ne ovat osa nykyistä elämääni. En kaipaa suuruuden perään, koska se olisi liikaa ajatuksilleni ja päälleni. Katsele ympärille ja vaali kotiseutusi ihastuttavan upeita paikkoja. Ne antavat hämmästyttävän paljon.Terveisin Minna 💗

Kommentit

Suositut tekstit