Taide-elämyksiä

 "Himmelifantasioita"

Kävin tänään kotikaupunkini taidemuseolla ihastuttavassa Päivi Pullin ja Sirpa Hasan näyttelyssä. Hain ravintoa sielulleni ja mielelleni, pysähdyin hetkeen ja koin läsnäolon voiman.

Suosikkini "Suojelus"

Näitä voimauttavia hetkiä tarjoaa minulle esimerkiksi juuri taide joko itse tekemällä tai näyttelyt, toisten taideteokset. Koen taiteen hyvin terapeuttisena, koska se saa unohtamaan kaiken muun ja pysähtymään juuri hetkeen. Piipahdin "Himmelifantasioita" - näyttelyssä, jossa pisanka-koristellut munat koristavat erilaisia himmeleitä. Materiaaleina on suosittu mm. värikkäät muovikassit, lankapuhelimen - ja imurin johdot.


Näyttelyssä oli kerrassaan upeaa katseltavaa, hienoja kädentaitoja.  Olen ylpeä siitä, että kotikaupunkini tarjoaa hienoja elämyksiä, joita myös korona-ajasta huolimatta voi kokea. Minulla oli aivan turvallista olla maskin kanssa, turvaväleistä oli muistutettu kyltein. Joten tänä aikana ei tarvitse lukkiutua kotiin, mahdollisuuksia löytyy.Tähän päivään juuri tämä taide-elämys oli juuri sopiva keino nollata ajatukset ja karistaa kuormitus. Ihana rauhallinen miljöö ja kauneus saivat minun mieleni tuntemaan rauhaa ja voimaantumista. Taiteen keinoin on mahdollista kokea hyvin paljon ja eheytyä. Taide parhaimmillaan on mielen ravintoa.

Kiitos niin paljon ❤️

Kommentit

 1. Kiitos Minna ❤️ mukava, jos teoksemme olivat mieltä ravitsevia 🐥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä💗 Niin upeita, mukava piristys tähän aikaan 💗 Olette taitavia.

   Poista
  2. Lisää odotellessa näitä näyttelyitä ❤️

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit