Ruusuja

Antaisitko itsellesi ruusuja? Jos mietit hetken mielessäsi hyviä asioita, missä olet onnistunut ja mistä olisi itseäsi aihetta kiittää? Vaikeuksienkin keskellä on ruusun arvoisia asioita, jotka eivät välttämättä tule mieleen. Haasteet niin helposti tahtovat pyyhkäistä hyvät mennessään. Minä pysähdyin hetkeen, antamaan itselleni ruusuja.


🌹Tänään voin antaa itselleni ruusun, koska olen noussut jälleen jaloilleni. Olen saanut itseäni perjantain työkokemuksen jälkeen parempaan tasapainoon.

🌹Tänään voin antaa itselleni toisen ruusun, koska muistin ostaa kaupasta hiivapalan. Olen yrittänyt tuoda sitä viimeiset pari viikkoa.

🌹Tänään voin antaa itselleni kolmannen ruusun, koska jaksoin kohtuudella kävellä keskustaan ja takaisin, pääsin sinnillä kotiinkin.

🌹 Tänään voin antaa itselleni neljännen ruusun, koska lääkärikäynti meni ihan hyvin.

🌹 Tänään voin  antaa itselleni viidennen ruusun, koska muistiinpanoista huolimatta, unohdin lääkärille mainita ainoastaan yhdestä asiasta.

🌹 Tänään annan itselleni kuudennen ruusun tsempistä ja sinnikkyydestä, koska minä aion selvitä. Minä aion jaksaa ja riittää juuri tällaisena, vähän vajavaisena.


Minä haluan uskoa siihen, että aina löytyy aiheita ruusuille. Asioiden ei tarvitse olla liian hienoja. Se riittää, kun löydät itsellesi pieniä asioita, joihin olet tyytyväinen.

Myönteisyyden voimalla on valtavan suuri merkitys, se väreilee suorastaan positiivista signaalia. Kokeile itse! Pysähdy hetkeksi itsesi äärelle miettimään ruusunarvoisia asioita. Ota tämä tavaksi, huomaat kuinka positiivisuus kannattelee sinua.

Positiivisin ajatuksin

Minna

Kommentit

Suositut tekstit