Huominen - herättää tunteita

Tervehdys

Päivä, jos toinenkin on vierähtänyt. Nyt jaksoin hiukan keskittyä kirjoittamiseen ja istahtaa kuulumisten äärelle. Saatat ehkä olla ihmetellyt, että mitä oikein minun työkokeilulla ja tilanteelle kuuluu? Ja nyt minä aion kertoa sinulle tuoreimman katsauksen.

Minä olen tällainen, mikä olen. En enempää enkä vähempää kuin, mihin kykenen.

Minä sain tietää nopealla aikataululla palaverista, joka koskee työkokeilua. Tämä palaveri on huomenna. Sain onnekseni pyytää sinne tarpeelliset henkilöt mukaan, koska koen tilanteen henkisesti raskaaksi. Pelkään myös sitä, että väsähdän. Olen sen käytännössä huomannut, että jaksan puoli tuntia intensiivistä keskustelua, sen jälkeen en jaksa enään keskittyä ja päänsärky lisääntyy. Joten mukaan huomiseen palaveriin tulee kanssani neuropsykologi. Huh, mikä helpotus! Hän tuntee tilanteeni ja ymmärtää kokonaisuutta.

Huominen tuo tullessaan lisätietoa siitä, milloin työkokeilu alkaa ja missä on tuleva paikkani. Olen antautunut tilanteeseen, koska pakoon en pääse ja kaikki kortit on katsottava. Joten jälleen kerran matkaan on lähdettävä avoimin mielin. Katsotaan, mitä huominen tuo tullessaan? Oikeastaan olen hyvin utelias...

Joku osa minua toivoisi ihmettä tapahtuvaksi, joka taikoisi minulta kaikki fyysiset rajoitteet pois. Ihmettä, joka huuhtelisi väsymyksen, keskittymiskyvyttömyyden mennessään ja parantaisi lähimuistin ennalleen. Hiljaa hetken, tästä saatan unelmoida. Aivan hetken haaveilla takaisin töihin paluusta ja siitä hektisyydestä. Kunnes joku minussa kuiskaa, ettei se ole mahdollista, koska nyt on toinen elämä. Niin, en ole se entinen Minna. Se on kyllä aivan totta, silti minun pitää kokeilla ja yrittää. Tiedätkö miltä tämä minusta tuntuu?

Tämä herättää niin monenlaisia tunteita ajatuksissani, ei ole mitenkään helppoa. Olen kiitollinen siitä, että saan tukea huomiseen tilanteeseen. Kaikenlaisia tilanteita kohdattavaksekseni siunaantui, ne ovat tarkoitettuja tällä polullani. Hiukan on perhosia vatsassa, nekin tietenkin ihan sallittuja tässä tilanteessa. Yritän jaksaa, mutta en mahda sille mitään, jos en jaksa. Sekin on sallittua, olen oma itseni ja se riittää.

Toivon saavani nukutuksi ensi yönä, huominen päivä tuo tullessaan ainakin tietoa tukalaan tilanteeseen. Kuulet myöhemmin lisää.

Parhain terveisin Minna

Kommentit

Suositut tekstit