Tarkoituksen palasia


Valot pimeyksien reunoilla... Tuon Apulannan syvällisen laulun muistutti mieleeni eräs blogiini tutustunut seuraajani. Hän muistutti minua toivosta ja kirjoitti minulle, että hänen mielestä juuri toivoa on hyvin kuvailtu tuossa laulussa. Olen niin samaa mieltä, sain niin paljon toivon voimaa tuosta laulun tekstistä. Olen kuunnellut laulua yhä uudelleen ja saanut paljon henkistä voimaa.

... Kaikki loputon kauneus kaikki järjettömyys

kaikki ruoskivat toiveet

kaikki päättämättömyys

Ovat lopulta tarkoituksen palasia

Osa arvoitusta

Ja osa totuutta

Valot pimeyksien reunoilla

Ovat toisinaan himmeitä ja harvassa

Sulla on sisälläs valtameren kokonainen voima,

jonka sä voit oppaaksesi valjastaa...

-Toni Wirtanen

Tämän takia on niin upeaa, kun jaksan kirjoittaa ajatuksistani tämän kaiken keskellä. Ensinnäkin kirjoittaminen helpottaa minua suunnattomasti, tekstit tuovat lohtua, herättävät ajatuksia ja antavat lohtua samankaltaisista tilanteissa painiville. Saan myös paljon tukea ja kannustusta sekä hyödyllisiä neuvoja. Blogin kirjoittamisen koen myös yhtenä merkittävänä kuntoutusmuotona. Kiitos jälleen teille kaikki ihanat lukijat❤️

Ja jälleen tässä yksi esimerkki siitä, että somettaminen voi olla vastavuoroista ja todellakin toimia hyvin myös terapeuttisena elementtinä. Mitä mieltä sinä olet tästä? 

Tuo vinkki tuli seuraajaltani juuri sopivaan aikaan, koska olin lähes voimaton tilanteeni suhteen. Sanat tuosta laulusta antoivat minulle toivoa ja jaksoin soittaa muutamia tärkeitä puheluita, laitoin sähköpostia sekä keskustelin psykologini ja lääkärini  kanssa. Myös ihana ystävä auttoi minua mm. skannaamisessa ja asikirjan laatimisessa. Ihailin muuten tuota ystäväni nopeaa tapaa käyttää niitä laitteita ja tehdä töitä, kunnes muistin itsekin osanneeni ennen samaan tahtiin...

... Muista että

kaikki ne suurimmat kauhut

on sun toiveittes peilikuvat käännä ne

Ja kädestäs löydät niihin avaimet... 

-Toni Wirtanen


Näin ne asiat muuttuvat, olen kiitollinen eilisestä päivästä, onneksi jaksoin. Nyt minulla on enemmän tietoa ja raihoituin huomattavasti. Kuntoutukset jatkuvat, mutta ei enää joka viikkoisena. Minun on jaksettava yrittää työkokeilua, koska muuta vaihtoehtoa ei ole. 

Ja jälleen nostan esiin ammattilaiset, jotka kannattelevat ja tukevat minua tässä haastavassa tilanteessa. Muistutan jälleen myös sinua, että vaikeissa tilanteissa, ethän jää yksin? 

Parhain terveisin

MinnaKommentit

 1. Kirjoittaminen on hyvä tapa käsitellä omia tuntemuksiaan ja ainakin minä saan usein pahan olon purettua ulos kirjoittamalla asiat. Pelkkä miettiminen ei johda useinkaan minnekään,vaan asiat jäävät pyörimään päähän. Kun näen ajatukseni mustaa valkoisella,ne ikään kuin selkenevät paremmin. Jaksamista ja voimia Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen huomannut kirjoittamisen tärkeyden, se helpottaa niin paljon.
   Kiitos ja toivon myös sinulle kaikkea hyvää :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit