Nauti ja hulluttele villasukilla kävellen

Villasukkajuoksusta on viime aikoina paljon puhuttu. Olihan se testattava, kastuvatko ne jalat ja miltä jalkapohjiin tuntuu. Tämä suomalainen uusi muotilaji sai minutkin  innostumaan, tosin muunneltuna versiona. Sain seurakseni ihanan nuoren neitokaisen. Me testasimme -10 asteen pakkasessa villasukkakävelyä, runsasluminen metsä meitä houkutteli...

Villasukkakävelyä

Elämää ei tosiaan tarvitse ottaa aina niin vakavasti, vaikka se yrittää joskus sinua nujertaa, murheilla, kivuilla ja huolilla. Heitä hankaluudet hetkeksi nurkkaan ja etsi villasukkia. Ja lähde luontoon hulluttelemaan, sen jälkeen olo on hikinen, vapautunut ja iloinen.

Ensimmäinen fiilis oli ihanan kevyt tunne jalkapohjissa. Siinä kävellessä jalkapohjat saivat todellista hierontaa eivätkä jalat tuntuneet lainkaan kylmiltä. Kävelimme aluksi metsäpolkuja pitkin, yllättävästi vaadittiin hyvää tasapainoa. Toisaalta se oli minulle hyvin terapeuttista, koska jouduin tasapainoilemaan ja keskittymään pysyäkseni pystyssä. 

Jalat tuntuivat lämpimiltä

Yllättäen matkanteko villasukilla tuntui mahtavalta ja innostuimme aina vain lisää, lopulta kahlasimme umpihangessa pitkin metsää. Hikihän siinä tuli vaikka ei yhtään juoksuaskelta otettu. matkaseuralaiseni heittäytyi välillä lumihankeen, fiilis oli niin huikea. Jalat eivät olleet lainkaan märät, riisuimme kahdet päällimmäiset sukat kuivumaan. Näin helppoa se oli, kun vain löytyy muutamat villasukat. Jalkapohjat kihelmöivät mukavasti, verenkierto  oli vilkastunut. Ja varmasti jalkaterän lihakset olivat saaneet treeniä.

Heittäytyminen lumihankeen - mahtava fiilis

Upea laji, kengät totesimme aivan turhiksi. Samalla saa hierontaa jalkapohjiin ja mielen rennon hulluttelevaksi. Voin taata, että murheet unohtuvat hetkeksi. Mahtavaa! Kannattaa ehdottomasti kokeilla!


Vinkki: Tarvitset neljät villasukat, yhdet on hyvä olla ainakin pitkävartiset, silloin saat lahkeet hyvin villasukan alle. Laita yhdet sukat hetkeksi ulos, pue ne jalkaasi lähtiessä. Lumi ei pakkuunnu näin sukkiin. Kommentit

Suositut tekstit