Uusia tuulia - odotan yhä

Uusi vuosi ja uudet tuulet, valitettavasti minun kohdalla ei näin kuitenkaan ole. Uusi vuosi pyörähtää  käyntiin samoissa merkeissä, aivovammani säätelee kovasti elämää. Joudut siis lukemaan tätä tavallista arkea ja selviytymistä päivästä toiseen. 

Toisaalta ei kenenkään elämä ole pelkkää pintaliitoa, meillä jokaisella on omat kipukohtamme; sairaudet, huoli läheisistä, menetykset, raskaat kokemukset, taloushuolet ja monia muita asioita. Se avainkysymys onkin, että miten selviät haasteiden keskellä? Mitkä ovat sinun keinosi? Mistä saat voimia?


Kuva: Mirva Arposuo

Haluan kirjoittaa tarinaani, sillä kirjoittaminen on minun keinoni selviytyä, pitää vireyttä yllä ja kuntouttaa itseäni. Tarinani on vain yksi lukuisten joukossa, se ei ole millään tavoin ainut ja oikea. Tämä on minun ainutlaatuinen matka kohti tuntematonta.

Vuosi 2021 pyörähti käyntiin ja uusista tuulista ei ole tietoakaan, mutta niitä odotellessa pääset edelleenkin kurkistamaan tekstien kautta elämääni. Jatkan Poluilla elämän -blogin kirjoittamista tänäkin vuonna, olen saanut paljon positiivistä palautetta, kiitos teille! Kiitos myös siitä, että olen saanut myös itselleni hyviä vinkkejä teiltä lukijoilta 

Jännitettävääkin riittää, sillä työkyvyttömyyseläke on käsiteltävänä vakuutusyhtiössä ja sieltä edelleen asia on menossa liikennevahinkolautakuntaan. Tuoko vuosi 2021 uusia tuulia? Sitä jäädään yhdessä odottamaan.


IHAN MAHTAVAA JA NÖYRÄ KIITOS TEILLE JOKAISELLE!

Poluilla elämän -blogi on kaksi vuotta vanha ja kävijöitä blogissani on kaikkiaan yli 65 600. Tämä vahvistaa sitä, että tavallinen arki aivovammaisena äitinä on blogin arvoinen asia. Haluan myös tuoda näkyväksi ja tutummaksi aivovammaa, koska se ei näy välttämättä ulospäin. Juuri sen näkymättömyyden vuoksi on tärkeä kertoa aivovammasta, mitä se oikeasti tarkoittaa. 


KIITOLLISIN AJATUKSIN

Minna

Kommentit

 1. Blogisi on tärkeä, kirjoitat rehellisesti asioista.
  Täällä painiskelen itse ahdistuksen, monenlaisten keskeneräisten asioiden kanssa. Jaksamista myös sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivon sinulle voimia ja kaikkea hyvää:)

   Poista
  2. kiitos :)
   Itse saan voimaa lemmikistäni ja mielenkiintoisista harrstuksista <3

   Poista
  3. Lemmikit ovat yksiä parhaita terapeutteja. Myös mielekkäät harrastukset ovat tärkeitä voimavaroja kaiken keskellä 🌟

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit