Elämän voimaa

Olen koonnut itseäni ja kasannut jälleen kokoon ajatuksia. Epävarmuus on jälleen läsnä, varjona lähettyvillä. Hetken luulin jo elämän asettuvan tiettyyn muottiin, mutta ei sitten vieläkään. 

Olo on ollut aika lailla tyhjä ja levotonkin, sillä en oikein edes tiedä mitä ajattelisi. Täytyy myöntää, että jo pikkuisen arpeutuneet haavat ovat jälleen revitty auki. Ja harmitus tahtoo hiipiä kylään, sillä niin kovasti tahtoisin onnistua ja kyetä palkkatyöhön. Ajatella, työura olisi niin kovasti kesken. Vammani ja vikani estävät kovasti minua elämästä normaalia elämää.


Tässä viikon mittaan olen yrittänyt rauhoitella itseäni ja ajatella, että kaikki vielä järjestyy parhain päin. En mahda näille asioille itse mitään, onneksi ympärillä on tukijoita, ei tarvitse yksin seilata epävarmuuden lautalla. Piristystä tähän kaikkeen on tuonut ihanan auringon mukanaan tuomat huikean kauniit postikortti maisemat. Jotain hyvää jokaisessa hetkessä on, vaikka sitä ei aina uskoisikaan. 

Minulle merkityksellistä ja ihanaa on ollut myös se, että olen saanut tavata isäni. Hänen läsnäolo saa minut entisestään voimaantumaan ja luottamaan siihen, että asiat menevät juuri niin, niin kuin ne ovat tarkoitettu. Mitä minä hötkyilemään suotta, sille en vai voi mitään, että ensimmäinen reaktio on paniikinomainen...


Isäni on hieno ihminen, jolla on viisautta, elämänkokemusta ja ajattelemisen arvoista asiaa. Olen tiedostanut sen, että olen jo lapsuudessa saanut ajatusmallin siitä elämän myönteisyydestä. Ja siitä voimasta, joka kuljettaa meitä läpi vaikeuksien. Olen perinyt isältäni niitä arvokkaita luonteenpiirteitä, joita nyt tässä elämänvaiheessa todella tarvitsen. Minä selviän, minulla on vahva tunne siitä. Ihana isäni antaa läsnäolollaan sitä positiivista voimaa, jota voisin kutsua elämän voimaksi. Mistä asioista sinä saat voimaa?


Olen niin kiitollinen juuri nyt ja tässä. Isäni sanoin: " ei pidä uida vastavirtaan."


Kaikella rakkaudella

Minna


Kommentit

 1. Saan voimaa keskusteluista, läheisyydestä, rakkaudesta, viisaista ajatelmista ja lauluista, mielekkäästä tekemisestä (kotityöt 👍 koska voin ja pystyn), uusista maisemista (pienikin reissu saa ajatukset luistamaan ja olon helpottumaan), mukavista harrastuksista, liikunnasta, perheen kanssa yhdessä tekemisestä...
  Kirjoitan isäsi viisaan ajatuksen itselleni muistiin. Ei pidä uida vastavirtaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, isäni sanoma on viisas...Myönteisin ajatuksin eteenpäin:)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit