Vuoden viimeinen päivä

Vuoden viimeinen päivä, ajatuksissani pyörivät monenlaisia asioita. Jotain raapustin tähän myös sinulle luettavaksi. Entisessä elämässäni tehtiin kaikenlaisia uudenvuodenlupauksia, oli karkkilakkoa, uutta liikuntaharrastusta, vatsalihasliikkeitä joka päivä, laihduttamista, terveellisempää elämää ja kaikenlaista...


Tiedätkö, että uudessa elämässäni ei noilla lupauksilla ole enään mitään merkitystä. En vain jaksa ajatella mitään uudenvuoden lupauksia, niin syvästi elämä on minua kolhaissut. Ajatuksissani on voimakkaasti se tunne ettei vain kaikesta voi itse päättää eikä kaikkea luvata.

Minun energiani eivät yksinkertaisesti riitä epäoleellisten asioiden käsittelyyn ja koen juuri nuo uudenvuodenlupaukset sellaisiksi. Minun on täytynyt unohtaa kaikki ei niin tärkeät asiat, jotta selviydyn tästä nykyisestä elämästä. Asioita on joutunut pohtimaan ja pistämään tärkeysjärjestykseen. Niin mukavaa olisi tehdä kaikenlaista ja monia asioita, mutta kun ei kykene, niin ei kykene. 


En tietenkään tuomitse uudenvuodenlupauksia, jokainen saa tehdä haluamallaan tavalla, mutta minun elämäntilanteessa ne eivät ole oleellisia asioita. Minä kamppailen erilaisten asioiden kanssa joka päivä, ne ovat elämän todellisuutta, jotka kuluttavat voimiani aivan tarpeeksi. Voisin kuvata tilannetta näin;  tanssin elämän nuoralla, enkä haluaisi tipahtaa. Ja tähän nuoralla pysymiseen hupenevat lähes kaikki voimani... 

Jo sekin, että postilaatikkoon on tipahtanut vakuutusyhtiön kirje tai sekin, että on aika klo 10 terapiaan... Vievät minulta uskomattomasti voimia, kaikki yllättävä, uusi ja aikataulutettu saavat minussa aikaan jonkinlaisen stressireaktion. Aivovamman vuoksi joku "stressinappula" käynnistyy hyvin herkästi, sen olen havainnut. Olen myös kuullut tätä samaa toisilta aivovammaisilta. 


Mitään en todellakaan lupaa, mutta jos toivoa voisi, niin mielelläni hiljaa toivoisin. Jos toiveen tulevalle vuodelle saisi esittää, niin toivoisin pikkuisen helpompaa vuotta. Sillä voimani eivät tahdo millään riittää, jos vuosi on samankaltainen. Toivoisin myös sitä, että me kaikki osaisimme arvostaa terveyttä. Myös maailmalle tahtoisin lähettää rauhaa, rakkautta, hyvää tahtoa ja puhdistavan eheyttävää voimaa. Tämä maapallo tarvitsee nyt hyvää energiaa ja paljon!

Kaikella rakkaudella 

Minna
Kommentit

Suositut tekstit