Sinulle


Sinä, joka olet erittäin terve ja menevä;

Olethan aidosti tyytyväinen ja kiitollinen? Sinä olet onnen nainen tai mies, et ehkä sitä aina kiireittesi keskellä tule ajatelleeksi. 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Sinä, jolla on terveyden kanssa haasteita;

Olethan tyytyväinen ja kiitollinen silti? Asiahan voisivat olla vielä huonommin, keskity niihin hyviin asioihin, joita kykenet terveyden haasteiden keskellä tekemään, näkemään ja kokemaan.

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Sinä, joka tavoittelet vieläkin parempaa elämää

Muistathan ettei kaikkea voi saavuttaa? Kannattaisiko keskittyä siihen, mikä on nyt hyvin, eikä haikailla jotain tulevaa. 

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Sinä, jota katkeruus vaivaa;

Ymmärräthän, että sinullakin on jotain positiivista kaikesta huolimatta. Jaksaisitko hetken käyttää aikaa hyvän pohtimiseen, negatiivisuuden sijaan?

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Sinä, joka et tahdo jaksaa;

Jaksaisitko miettiä edes sekunnin, mikä sinua ilahduttaisi juuri nyt. Mikä saisi sinut voimaantumaan, mistä pidät. Tiedätkö, sinullakin on piilossa olevia voimia, kun olet avoin niille.

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

Sinä, joka muuten vain haahuilet elämässäsi;

Voisitko hetkeksi istua alas ja pysähtyä? Miettiä hetken, mitä elämältäsi oikeasti haluat. Oletko tyytyväinen haahuilevaan elämäntilanteesi? 

🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎

Sinä, joka pakoilet totuuksia;

Onnistuisiko sinun miettiä sitä, että onko pakeneva elämäntyylisi sitä, mitä haluat? Onko sinun hyvä olla? Voisikohan totuuksia kohtaamalla saavuttaa tasapainoisemman olon.

🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

Sinä, joka unelmoit;

Hienoa, kun jaksat unelmoida. Unelmathan kantavat sinua eteenpäin, muistathan kuitenkin elää tätä hetkeä? Sillä pelkkien unelmien siivittämänä ei kovin pitkälle pääse.

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

Sinä, joka et mahdu mihinkään lokeroon;

Katsothan elämää kuitenkin hyvän kautta, se tuottaa enemmän iloa kuin negatiivisten lasien lävitse katsottuna. Sinäkin olet loistotyyppi, niin kuin kaikki muutkin. 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Sinulle ja aivan kaikille;

Olemmehan kaikesta huolimatta, kaikkina hetkinä läsnä ja parhaalla mahdollisella tavalla hetkessä, joka on meneillään. Sinä et tiedät tulevasta, siksi on hyvä tyytyä juuri siihen hetkeen, missä kulloinkin olet. Elämä ei ole aina onnea ja myötätuulta, siihen kuuluu mahalaskut ja haasteet. Et pääse niitä karkuun, olethan siksi tyytyväinen siihen, mitä sinulla on tai mihin kykenet. Se on ihan ok, se riittää ja on juuri hyvä niin. 

Sinä olet tarpeeksi ja ihan riittävä, juuri niin, niin kuin tässä hetkessä olet. Asiat ovat niin, niin kuin ne ovat. Sinä selviät, kun annat itsellesi mahdollisuuksia ja jaksat pitää toivoa yllä silloinkin, kun liekkisi palaa hiljaisella. Muistathan, meissä kaikissa asustaa pieni toivon liekki, jota heikkona hetkenäkään ei kannata sammuttaa.

Sillä se on sinun voimavarasi, sen saatat oivaltaa ehkä myöhemmin. Anna itsellesi aikaa, se on sitä energiaa, joka kannattaa kerätä talteen.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️


Kommentit

  1. Kirjoitat niin hyvin! Kannattaa tosiaankin pysähtyä välillä edes hetkeksi, miettimään, että kaikista vastoinkäymisistäkin huolimatta olemme täällä, näemme ja aistimme itsessämme ja kanssakulkijoissa jotain hyvää, iloa ja tyytyväisyyttäkin tuovaa voimaa!!!��

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit