Pirteyttä hämärään - kampaajalta uutta väriä elämään

 Kaupallinen yhteistyö: Parturi-kampaamo Harjatar


Minulla on lupa olla tällainen aivovammainen äiti, joka ei ole jäänyt rypemään sängyn pohjalle kohtaloaan. Minusta on ihanaa voida elää ja nautin jokaisesta päivästä kulloinkin niiden voimien mukaan, jotka minulla on käytettävissä. Heittäydyn mukaviin juttuihin ja niistä olettekin saaneet lukea täällä blogissa. Ja jälleen on tarjolla yksi, virkistävä kampaamopäivä, jonka kruunasi ikuistetut valokuvat. Huippua saada tehdä yhteistyötä upeiden ihmisten kanssa. 

Kuva: Helena Pasanen

Sain viettää upean aamupäivän parturi-kampaamo Harjattaressa. Tällä kertaa olin niin rohkealla tuulella, että annoin vapaat kädet, kaikki kävi. Tähän pimeään ja ankeaan hämärään olin valmis vastaanottamaan jotain piristävää. Niinpä ammattilainen tarjosi minulle mahdollisuuden kokeilla uutta SensiDO Toners Nordic Shades -taittosävyä. Tunnetusti olen vaaleanpunaisen ystävä, joten pinkkiä tietenkin sen olla piti... 

Tästä lähdettiin

Edestä valittiin kapeat kaistaleet, jotka ensin vaalennettiin savipohjaisella vaalennusaineella ja sitten värjättiin pinkillä värillä, muutoin hiukset värjättiin mahonginpunaista muistuttavalla sävyllä. Myös latvoja leikattiin hieman. Värjäyksessä käytettiin Simin SensiDO -tuotteita. Ja täytyy todeta, että tämä monivaiheinen värioperaatio oli miellyttävä kokemus, koska tuotteet ovat hellävaraisiä ja tuoksuttomia.


Tiesitkö, että SensiDO -tuoteperhe on kotimainen? Tuotteet ovat lisäksi vegaanisia ja hajusteettomia, ne valmistetaan korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Harjattaresta saat lisätietoa tuotteista.


Minun on aivan pakko hehkuttaa myös parturi-kampaamo Harjattaren viihtyisyyttä, sinne on aina mukava mennä myös ihastuttavan sisustuksen vuoksi. Asiakkaalle tulee heti ovelta tunne, että on todellakin tervetullut.

Tässä se sitten on, hehkuva lopputulos! Pääsin kuvattavaksi suoraan kampaajalta. Olin rohkea nainen, mutta eikö elämässä pidäkin olla hiukan pilkettä ja jännitystä? Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen, se on juuri minulle sopiva. Nyt hiuksissani hehkuu lempivärini.

Kuva: Helena Pasanen

Tätä elämää ei kannata ottaa liian vakavasti, joskus on mukava heittäytyä elämään oikein kunnolla. Vaikkapa näin, antaa ammattilaisen värjätä hiukset aivan jollain muulla, mitä tavallisesti valitsee. Suosittelen poikkeamaan parturi-kampaamo Harjattaressa, siellä on mahdollista saada vaikka pinkkiä hiuksiin. En osaa edes sanoin kuvata, tunne on aivan uskomaton, onnellinen ja kiitollinen. 

Niin lämmin kiitos teille ihastuttavat naiset, Harjattaren Tarja ja kuvaaja Helena!

Kommentit

Suositut tekstit