Luonnonkosmetiikkaa - kiva ja eettinen lahjaidea

Kaupallinen yhteistyö: Ecoil


Kaipaatko yksilöllisiä ja eettisiä lahjaideoita? Hänelle, jolla on kaikkea ja haluat antaa henkilökohtaisen lahjan. Ecoil -luonnnonkosmetiikassa on ajatus ja sydän mukana. Olen saanut syksyn aikana tutustua luonnon öljyjen voimaan, kokeilussa minulla ovat olleet kasvo- sekä käsi- ja kynsiöljyt.


Ecoil -tuotteet perustuvat puhtaisiin ja luonnollisiin raaka-aineisiin. Ne sisältävät ainoastaan luonnon omia marja-, kasvi- ja hedelmäöljyjä. Luonnon öljyjen vitamiinit ja rasvahapot tarjoavat iholle heleyttä, kosteutta ja elinvoimaa. Tuotteet valmistetaan Lohjalla pienissä erissä, ne ovat siten tuoreita. 

Ecoil -tuotteilla on FI-Naturan Luonnonkosmetiikan sertifikaatti sekä Avainlippu-merkki. Kaikki tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vegaaneja. Ne eivät sisällä säilöntäaineita, väriaineita, synteettisiä tuoksuja, alkoholia tai vettä. Tuotteet eivät myöskään sisällä voimakkaita tuoksuja. 

KASVOÖLJYSEERUMI MANDARIINI

Syväkosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Kasvoöljyn laadukkaat öljyt ja e-vitamiini antavat iholle runsaasti vitamiineja, kosteutta ja hellää hoitoa. Kasvöoljyä käytetään tavallisen kasvovoiteen tavoin. Voidaan käyttää myös käsien ja jalkojen iholle. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Minun ajatukseni oli käyttää kasvoöljyä erityisesti silmäluomien yläpuolella sekä nenän pokki menevien ompeluarpiin. Ihoni on kauttaaltaan kuivahko, mutta erityisesti nuo arpialueet tuntuvat kiristäviltä ja epämiellyttäviltä. Öljy oli ihanan pehmoista ja miellyttävän hennon mandariinin tuoksuista. Mieto tuoksu ei millään tavoin ärsyttänyt minua, vaikka olen allerginen. Öljy on erittäin riittoisaa, pieni tippa riittää hyvin esimerkiksi arpiin. Pian huomasin käyttäväni öljyä koko kasvojen alueelle. Ihana luonnollinen kosteus palasi kasvoilleni ja myös arpialueet helpottuivat kireyden osalta.

KÄSI- JA KYNSIÖLJYSEERUMI SITRUUNA

Syvökosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Käytetään tavallisen käsivoiteen tavoin. Hierotaan ihoon ja kynsiin, annetaan imeytyä. Voidaan käyttää myös kynsihuollon yhteydessä ja jalkojen iholle. Sopii kaikille ihotyypeille. 

Öljy on riittoisaa ja siinä on mieto sitruunanvivahteinen tuoksu. Myös tämäkin öljy on kosteuttavaa ja hoitavaa, kädet saivat pikkuhiljaa kokeilun aikana kuin uutta eloa ja kimmoisuutta. Sopi mielestäni hyvin minun kuivalle iholle. Yllättävää oli, kuinka hyvin öljy imeytyi käsiin. Ecoil -luonnonkosmetiikkasarja on ihana tuttavuus juuri sinulle, joka arvostat luonnon tarjoamaa hyvinvointia! Tutustu myös muihin tuotteisiin.

Pääset tutustumaan enemmän ja tilaamaan tuotteita kätevästi verkkokaupasta, klikkaamalla alla olevasta linkistä:

TÄSTÄ VERKKOKAUPPAANVoin lämpimästi ja turvallisesti suositella tuotteita, jotka sopivat mainiosti myös lahjaksi unohtamatta perheen lemmikkejä💚 Nimittäin saatavilla ovat myös kissa- ja koiraöljyt 💚


Kommentit

Suositut tekstit