Lomatunnelmissa

Nyt lomaillaan! Totta tosiaan, nyt ei tarvitse vilkuilla kelloa ja miettiä sitä mihinkä pitäisi seuraavaksi joutua. Tällä viikolla ei ole terapiakäyntejä, maanantain lääkärikäynti sai riittää. Tällä viikolla loma tarjoaa terapiaa.


Meidän auto suuntasi kohti Kuusamoa, meille tuttuihin maisemiin. Tällä kertaa ei ohitettu kolaripaikkaa, koska ajoimme Iisalmen ja Kajaanin kautta. Olipa ihana helpotus ja tuo reitti osoittautui varsin hyväksi, ei tarvinnut ajella 4-tien ruuhkissa. Minä viihdyin mukavasti takapenkillä niskatyynyn kanssa. Matkantekoa helpottaa niskaa tukeva tyyny, onneksi apuvälineitä on olemassa.

Tälle viikolle ei ole aikatauluja, tiukkoja ohjelmia eikä mitään muutakaan. Teemme juttuja hetken mielijohteesta, liikumme luonnossa, syömme, saunomme ja olemme. Nuorisoa liikuttaa fresbeegolf ja laskettelu. 


Minä nautin silmiä hivelevistä maisemista, rauhasta ja siitä, kun saa olla arjesta hetken poissa. Maisemien vaihdos on mielelle ravintoa, sielulle ja koko keholle lepoa. Aina ei tarvitse olla mitään sen kummempaa, etukäteen suunnitelmia, tiukkoja toteutuksia...


Tänne Rukalle on aina yhtä hienoa tulla, nämä viime kerrat ovat olleet minulle entistäkin hienompia. Ylipäätään se, että pääsee perille... Tännehän olimme silloinkin tulossa, kun matkamme päättyi hirvikolariin ja sairaalaan. Tänne kiteytyy myös paljon hienoja tunnelmia, kisafiiliksiä, jännittäviä hetkiä, mitalisadetta ja ennenkaikkea mukavia ihmisiä ympäri Suomea. Terveisiä kaikille freestylen parissa pyöriville!


Minulle ja meille koko perheelle tämä on paratiisi, jossa jokaiselle löytyy mukavaa tekemistä. Täällä pääsee irti arjen kiireistä ja saa nauttia elämän suomasta vastapainosta. Minä hengittelen luonnon rauhaa ja katselen eloa ympärilläni. Elämä, se on tässä ja nyt.

Kommentit

Suositut tekstit