Arjen luksusta

Arjesta löytyy pieniä iloja, kun käyttää hiukan mielikuvitusta ja pysähtyy hetkeen. Miltä kuulostaa pieni hemmotteluhetki arjen keskelle? Tarvittavat aineet löytyvät takuulla kotoa ja lähiluonnosta, kauppaan ei tarvitse erikseen lähteä. Oletko pysähtynyt miettimään sitä, että aina ei tarvitse lähteä kotoa hemmottuluhetkiin, koska sen voi järjestää helposti itse. Näin minä päätin tänään tehdä. Halusin pienen hetken itselle, jotain erilaista ja uutta. Sain hauskan idean, hain metsästä katajan oksia katajanmarjoineen. Päätin tehdä itselleni hemmottelevan jalkakylvyn, jolle nimeksi annoin kivuille kyytiä jalkakylpy.Kivuille kyytiä jalkakylpy:

Katajan oksia marjoineen

Merisuolaa

Keitettyä vettä päälle

Annetaan hautua ja jäähtyä sopivan lämpöiseksi

Sitten ei muuta kuin rentouttavaa hetkeä, 

eiköhän kivut saa kyytiä!Miksi merisuolaa?

Merisuola sisältää runsaasti mineraaleja. Suolan kerrotaan sitovan kosteutta, se pitää näin ihon kimmoisana. Suola imee ihosta likaa sekä epäpuhtauksia, siksi se sopii hyvin  kylpyveteen.

Miksi katajaa?

Täytyy todeta, että valitsin sen aivan intuitioni mukaan. Minusta kataja tuoksuu hyvälle. Löysin myös tietoa, että katajaöljyä on käytetty ennen muinoin rammoille jäsenille ja luusärkyyn. 


Mahtava lopputulos! Olo on kevyt ja rentoutunut kuin höyhenellä. Lämmin kylpy jaloille tekee niin hyvää. Ja uskomatonta, mutta niin totta, kivut hetkeksi saivat todella kyytiä. Näin haluan ainakin uskoa. Jalat ovat lämpöiset ja mieli rento. Tämän hetken teen toisenkin kerran, sellainen fiilis jäi. 

Kannustan myös sinua löytämään arjesta pieniä, mukavia hetkiä. Kaiken ei tarvitse olla suurta ja mahtavaa, pienistä jutuista saa luksusta aivan yhtälailla. Tee ihana jalkakylpy kynttilöineen, kokeile ihmeessä! Tai keksi oma oivallus vain mielikuvitus on rajana. Mistä sitä sinä tykkäät, mikä voisi olla sinun pieni arjen luksus?

Kommentit

Suositut tekstit