Virkistävä viikonloppu Vuokatissa

* Kaupallinen yhteistyö Vuokatin Aatelin kanssa


Meidän koko perhe suuntasi viikonlopuksi Kainuuseen Vuokatin maisemiin. Seudut ovat tuttuja, sillä lasten ollessa pieniä kävimme paljon Vuokatissa. Tätä viikonloppua olemme odottaneet, koska saamme viettää rennon viikonlopun porukalla. Maiseman vaihdos tekee niin hyvää meille jokaiselle. Koti on tullut liiankin tutuksi poikkeuksellisen keväänkin takia, oli aika liikahtaa lomalle.

Majoituksena Aatelin Linnan huoneisto

Loisteliaat lomapuitteet meille tarjosi Aatelin Linnan lomahuoneisto. Aattelin linna sijaitsee huippupaikalla kaikkien aktiviteettien ympäröimänä. Tämä persoonallinen kokonaisuus pitää sisällään kaksi erillistä linnarakennusta, joissa on kuusi ylellistä lomahuoneistoa. Meidän majoitus oli Margareetassa, 71 neliön kuuden hengen huoneisto. Ei mikään yllätys, että ehdoton suosikki oli poreallas sekä suihkussa ja saunassa musiikinkuuntelu mahdollisuus. Huoneistot ovat todella tyylikkäästi varusteltuja ja tarjoavat lomafiiliksen heti sinne majoittuessa.

Viihtyisää ja huoliteltua
Tunnelmaa tarjoaa poreamme


Extra luksusta tarjosi meille Vuokatin Aateli, pääsimme tutustumaan Uudehkon Hotelli Aatelin Zen Spa -osastoon, jonka voi varata yksityiskäyttöön. Tilaan mahtuu enintään 15 henkilöä ja tilauksesta myös allasbaari on käytössä.  Spa-osasto tarjosi ihanan rentouttavan ja rauhallisen hetken, nautimme porealtaan tunnelmasta sekä erikoisen pölkkysaunan miedoista löylyistä. Tilassa oli lämmin, se sopi erinomaisesti minulle ja päänsärky hellitti hetkeksi. Uimahalleissa en pysty käymään juuri sen viileyden vuoksi. Hieno kokemus, lämpimästi suosittelen tutustumaan.

Zen Spa - erikoinen pölkkysauna

Ihana Spa-osasto


Poikkeusaika tarjosi meille mahdollisuuden uuteen luonnonläheiseen liikuntamuotoon, koska välttelimme tietoisesti suuria ihmismassoja. Siitä se lähti, kun meidän miehet kokeili fresbeegolfia. Tästä tuli mukava yhteinen harrastus, minä kuljin perässä tietenkin mukana. Vuokatin Urheiluopiston maisemista löytyi kaksi rataa, mielenkiintoisia ja vaihtelevia. Miesväki innostui niin paljon, että frisbeegolf oli tämän reissun ehdoton kohokohta yhdessä spa-elämysten kanssa.


Vuokatinvaaralta avautuu Kainuun kauniit maisemat, joita tottakai täytyi käydä ihailemassa. Vuokatin maisemia hallitsee 13 vaaran peräkkäinen muodostelma, josta korkein huippu on 326 m meren pinnasta.  Pääset tuonne vaaralle kävellen tai autolla, kuntosi mukaan. Vuokatissa riittää toinen toistaan parempia ulkoilureittejä. Me ajoimme vaaran päälle, josta sitten kävelimme loppumatkan ja kiertelimme vaaran päällä polkuja ja portaita pitkin.

Maisemia Vuokatinvaaralta


Ulkoilureittejä löytyy jokaiselle

Mukavaa ja kiireetöntä yhteistä aikaa, sitä tarjosi meille Vuokatin viikonloppu. Kärvistelin kipujen kanssa, mutta sinnikkäästi seurasin miesväkeä fresbeegolf radalla luonnossa. Ja sain kokea poreammeen lämmön hierovine elementteineen, kuinka se helli kipujani. Veden täytyy olla lämmintä ja samoin spa-osaston lämpötila oli minulle suotuisaa. Kyllä on ollut rento viikonloppu ja näinhän se on, että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Vuokatissa riittää tekemistä, kaikkea ei ennätä yhdellä kertaa. Tätä lomaa leimasi ylellisyys ja rentoutuminen. Perheemme kiittää ja on erittäin tyytyväinen vierailuun Vuokatissa. 

Suuntaamme kotimatkalle ja sukellus arkeen on valmis alkamaan. Tulevalla viikolla alkaa taas neuropsykologin käynnit, joita olenkin odottanut. Työkokeilu siirtyi muutamalla viikolla eteenpäin, kuulette siitä sitten aikanaan. 


Reissuterveisin MinnaVuokatin Aateli tarjoaa erinomaisia majoitusvaihtoehtoja, joihin kannattaa tutustua.
Pääset alla olevasta linkistä tutustumaan lisää:


Kommentit

Suositut tekstit