Helpotusta kipuihin - Cool-X tuotteilla

*Kaupallinen yhteistyö, tuotteet saatu
 
Ai niin, syksy tekee tuloaan. Sen kyllä tunnen ja tiedän varsin hyvin, nimittäin järkyttävät kivut muistuttavat olemassaolostaan. Näin on ollut kolarin jälkeen jokaikinen syksy, ikävä kyllä. Minulla kipuja on jatkuvasti, mutta syksyisin ne ärtyvät todella ja saan todella taistella niitä vastaan. Jotenkin kosteus, kylmyys ja matalapaine saavat aikaan niin tukalia tuntemuksia päässä ja ympäri kehoa. Uskon, että tämä on tuttua monille kipukroonikoille. Auttaako sinulle kylmä vai kuuma? Tämä on mielenkiintoinen kysymys. Mitä apukeinoja sinulla on kipuihin?


Tänä syksynä minulla on kipuihin käytössä Cool-X -tuotteita. Olen testaillut niitä jo kesän aikana. Tuotteista löydät sopivat varmasti, koska niistä löytyy kylmä- ja lämpöhoitoon sopivia. Minulla on käytössä se lämpö tietenkin, koska kylmää en siedä. Aion "taistella" tosissaan, apukeinoja täytyy olla selviytyäkseen kiputaistosta. Kivut ovat "pirulaisia", jotka yrittävät kaataa minut tai sinut. Siksi täytyy miettiä helpottavia tekijöitä, jotta pärjää päivästä toiseen. 

COOL-X  TUOTTEET  ovat kotimainen tuoteperhe, joka hoitaa lihaksia ja niveliä turvallisesti ilman lääkeaineita.  Tuotteet sopivat urheilijoille, fysioterapian ammattilaisille sekä kotikäyttöön. Tuotteita löytyy aina ennaltaehkäisystä ensiapuun, tutustu verkkokauppa alla olevasta linkistä:


KYLMÄ-KUUMAHAUDE


Voit viilentää pussia pakastimessa tai lämmittää mikrossa. Minä lämmitän pussin mikrossa ja käytän sitä takaraivolla, ohimolla, niskassa tai sitten alaselän alueella, siellä missä kipu on kovinta. Pussi on muuten kätevän kevyt ja kokoinen (23x16 cm), se sopii kätevästi laukkuun ja kulkee mukana. Sitä on helppo käsitellä ja esimerkiksi niskaan muotoutuu hyvin. 

Olin illalla nukahtanut makoisasti lämpöhauteen rauhoittaessa päätäni. Minulle tekee hyvää tuo lämmön vaikutus, se rauhoittaa kivun terävintä ja epämieluisinta huippua. Tätä käytän paljon, tästä on tullut yksi suosikeistani. 

KYLMÄ-KUUMA KAKSITEHOINEN VOIDE


Voiteen vaikutus alkaa kudoksia viilentävänä ja vaihtuu lämmittäväksi minuuttien jälkeen. Menthol lievittää kipua, vähentää turvotusta ja laukaisee lihasjännityksiä. Voiteessa on myös capsicum-uutetta, joka lämmittää hoidettavaa kohtaa sekä vilkastuttaa kudosten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Lämmön vaikutuksesta lisäksi mesiangervon, ukontulikukan ja kamomilla eteeriset öljyt vaikuttavat tehokkaasti.

Voidetta käytetään 1-2 kertaa päivässä hoidettavalle alueelle. Lämpö vaikutusta tehostavat liikunta, sauna tai lämmin suihku. Hyvä huomioida, että voide ei sovellu chilipaprika-allergisille. 

Tämä voide on oiva apu epämiellyttävään kipuun, odotan sitä lämmittävää vaikutusta, koska se tuntuu ihanalta ja rauhoittaa kummasti. Onneksi se viilentävä vaikutus ei kestä kauan. Lämmön tehostavat vaikutus on mahtava, esimerkiksi päivällä liikkuessa koiran kanssa saan tehokasta helpotusta. 

HOT BALSAM LÄMPÖVOIDE


Lämmittävä voide rentouttaa lihasjännityksiä ja vilkastuttaa verenkiertoa. Tämä on ainutlaatuinen ratkaisu niska- ja hartiaseudun jännityksiin sekä heikkoon ääreisverenkiertoon. Voiteen vaikutus alkaa välittömästi, kun lihaksia rasitetaan. Myös hikoillessa lämpövaikutus tehostuu. Tämä voide ei käy herkkäihoisille tai chili-paprika allergisille.

Muutama pisara voidetta antaa lämpövaikutuksen. Minulle tämä voide sopi, vaikka minulla on kuiva ja herkkä iho. Käytän tätä niskaan, hartioihin ja alaselkään. Ihana kipua rauhoittava vaikutus juuri hikoillessa esimerkiksi hellepäivinä t-paidan alla tai lenkillä. Olen laittanut myös ennen saunaa. Juuri tuo lämpövaikutus rauhoittaa kivun huippua. Ihana tuote, jos lämpö tekee sinulle hyvää.

Nämä tuotteet ovat miellyttävä tuki ja apukeino minulle, epämiellyttävän kipujen kourissa kärsivälle. Kaikki me tiedämme etteivät ne vie sitä tosiasiaa kokonaan pois, mutta ne helpottavat oloa ja tekevät kivuista miellyttävämpiä kestää.
Lisäksi ne ovat kotimaisia ja turvallisia käyttää. Tuotteissa on miellyttävän mieto tuoksu, joka ei minua ärsyttänyt. Sitä etukäteen hieman jännitin, koska olen astmaatikko. Kädet kannattaa pestä aina huolella, siitä mainitaan ja huomasin käytännössä. 

Lämpimästi voin suositella myös sinulle, tutustumisen arvoisia tuotteita. Saat tilattua ne suoraan kotiisi verkkokaupasta. Minä kiitän tästä mahdollisuudesta, jonka sain. Näistä tuotteista on minulle iloa jokaisena kipuilevana päivänä.

Kommentit

Suositut tekstit