Terapiaa ja kiitollisuutta

Tänään olin taas psykofyysessä fysioterapiassa, joka on kerrassaan huippu juttu. Siinä selalläni ollessa minut valtasi kiitollisuuden peitto, kuin verho olisi laskeutunut ylleni. Suuri määrä kiitollisuutta huuhtoutui mieleeni ja siinä tuumasin itselleni hiljaa, että miten tärkeää on saada kuntoutusta ja taitavalta ammattilaiselta, kiitos niin paljon. 


Kiitollisuuden kokemus oli niin vahva, että jo terapiassa ollessani päätin kirjoittaa kokemuksestani. Olen levännyt, kerännyt voimia ja juonut muutaman kupin kahvia, minulla on rauhallisen levollinen olo. Niin hyvää teki jälleen tämän päivän terapia. En voi muuta kuin kiittää siitä, että saan apua. Minun ei tarvitse yksin kamppailla näiden ikävien asioiden kanssa, saan helpotusta, ymmärrystä, tukea, apua ja tietoa. Olen kiitollinen juuri nyt, tänään ja tässä.

Tiedän, että suunnitelmat ovat tärkeitä, koska ne saavat liikkeelle ja inspiroivat eri tavoin. Minun kohdallani käy usein niin, että suunnitelmat muuttuvat. En vain yksinkertaisesti kykene, jaksa tai pysty. Siksi elän niin paljon mieluummin hetkessä ja voinnin viitoittamana. Mielelläni haluan ajatella sitä, mitä juuri tapahtuu, koska se on elämää ja minun elämää. 


Ikävät hermokivut saivat taas kyytiä, hetkeksi helpotti. Tiedän sen, ettei niitä kokonaan saa taiottua pois, mutta hetkellinen helpotus on merkittävä asia. Sillä on todellakin suuri vaikutus, koska se auttaa jaksamiseen, mielelle ja hyvinvoinnille kaiken kaikkiaan. Ylipäätään se auttaa kokonaisvaltaisesti sietämään ja kestämään tilannetta. 

Tässä juuri nyt olen kiitollinen, jaksan nähdä asiat kiitollisten silmälasien lävitse. Sain tänään hetkeksi helpotusta ja siitä terapian tuomasta tuesta jaksan iloita juuri nyt. Tiedän sen kestävän hetken, mutta sekin on jo suuri tuki minulle. 


"Onnea ei löydy aina hymyilevältä taivaalta,
vaan hienon hienoista pikkuseikoista,
joista rakennamme elämämme."
(Carmen Sylva 1843-1916)

 Kommentit

  1. Kiitollisuus on todellinen voimavara! Itsehän pidän kiitollisuus -päiväkirjaa ja se auttaa hieman pitämään masennukseni loitolla.
    Sulla on tosi mukava tyyli kitjoittaa :)

    https://redeliinanrojukoppa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit