Kiitos!

Hurjat 50 000 kävijää blogissa, siitä kiitos sinulle ja kaikille muille lukijoille 🌹

Kelataan ajassa taaksepäin, miten blogi sai oikein alkunsa? Onnettomuudestani oli kulunut vähän yli vuosi, kun kirjoitin ensimmäisen postauksen. Suurena tukena tuolloin minulle oli kuntouttava neuropsykologi. Olin kirjoittanut runoja heti onnettomuuden jälkeen ja kirjoittamisesta tuli minulle merkittävä keino tunteiden ja ajatusteni purkuun. Minulla oli valtava tarve pulauttaa ulos sisältäni asioita, kokemuksia ja tunteita. Huomasin oloni helpottavan, kun sain puettua asioita sanoiksi. Minulle kirjoittamisesta on tullut aina vain yhä tärkeämpi terapiamuoto. 


En todellakaan ollut ikinä haaveillut blogin kirjoittamisesta, mutta niin se vain sai alkunsa Poluilla elämän -blogi. Halusin kirjoittaa rehellistä tekstiä elämästä, mitä perheen äidin elämä on, kun unelmat särkyvät rajuun hirvikolariin. En halunnut kirjoittaa ainoastaan pintaliidosta ja hyvistä päivistä, koska mielestäni yhtä tärkeitä ovat ne huonot päivät. Sitähän se elämä aidosti on. Blogiani sävyttää myös voimavarani, jotka kulkevat kiinteästi mukanani, luovuus, kiitollisuus ja positiivisuus kaikesta huolimatta. Myönteinen asenne on yksi minun lahja, jonka olen saanut elämäni matkalle. Sillä olen pärjännyt ja tulen ehkä pärjäämään...

Olen myös huomannut, että tekstini toimivat  vertaistuen näkökulmasta. Olen saanut yhteydenottoja esimerkiksi muilta kipu- ja  aivovammapotilailta.  Olen saanut myös paljon kiitosta ja kannustusta erilaisissa elämäntilanteissa olevilta kanssakulkijoilta.


Näillä mennään eteenpäin, jatkossakin saatte kuulla kuulumisiani ja nyt lähitulevaisuudessa yksi etappi onkin se, kuinka työkokokeilu onnistuu ja lähtee käyntiin. Sitä odotan itsekin paljon, katsotaan mitä lähitulevaisuus tuo tullessaan. Kuulette siitä ihan varmasti. Eli jatkossakin on luvassa elämänmakuisia, aitoja ja rehellisiä postauksia elävästä elämästä.

Vaikka suurena tukena on ollut neuropsykologini, niin yhtälailla te ihanat lukijat! Nöyrät kiitokseni teille kaikille!

❤️:lla Minna

 

Kommentit

  1. Aivan mahtavia kuulumisia! 50 000 - peukkua sille! Onnea, iloa ja kaikkea hyvää sinulle! Blogipostausten äärellä tavataan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ehdottomasti siellä tavataan. Minulla oli toive, että jaksaisin lukea myös muiden blogeja. Energia ei vain riitä, mutta sen verran olen silmäillyt... sinulla on myös aivan ihana blogi :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit