Viipyilyä luonnon äärellä

Minulle kesä on vuoden parasta aikaa, kivut ovat rauhallisemmillaan mitä lämpöisempää on. Tänään olen uskaltautunut uimaan, kesä on ihan mahtavaa aikaa!

Olen lomalla nyt. Suuntasin mökille melkein, kuin ulkomaille. Lämmintäkin on mukavasti, ei tarvitse palella. Oikeastaan vain palmut puuttuvat, suomalaiset männyt käyvät niiden asemasta oikein hyvin. 


Olemme tehneet porukalla ruokaa ja olen katsellut tätä upeaa järvimaisemaa istuen välillä rantakivellä, keinussa ja päivälevon otin kumiveneessä nurmikolla. Lomalla eivät asiat ole niin justiinsa, voi ottaa rennosti. 


Lucakin on päässyt loman makuun, hän on viihtynyt pitkät tovit rannassa. Hänellä on uusi puuha, tassulla läpsyttelee vettä. Ihan huvittavaa, Luca viihtyy ja nauttii oikein kunnolla.

Nuoriso halusi Piispalaan uimaan, siispä sinne sitten. Upea hiekkaranta ammotti kovin tyhjyyttään, mutta meitä se ei haitannut. 
Rauhallisia ja upeita paikkoja löytyy kotimaasta, näin todettiin. Mökkeilyä ei ole mitään ilman saunomista, siispä mökkisauna lämpiää ja nuoriso on järvessä. Aika on pysähtynyt, eikä kelloa tarvita. Asiat kulkevat omaan tahtiinsa ilman kiirettä. Aika on pysähtynyt, elämä on tässä juuri nyt. Miten virkistävää mielelle, kun ei tarvitse ajatella mitään muuta. Saa vain viipyillä luonnon äärellä, nauttien päivän vaihtumista iltaan.


Ota sinäkin itsellesi aikaa ja suuntaa luonnon äärelle, siellä saatat kuulla elämän sävelen, joka on erilainen ja syvällisempi kuin uskotkaan. 

Kommentit

Suositut tekstit