Vanamoisia ajatuksia

Vanamoisia ajatuksia tahdon sinulle tällä kertaa lähettää. Mistä moinen? Minäpä avaan asiaa ja kerron...


Olen kyllä aina pitänyt ja ihaillut vanamojen herkkää kauneutta tuolla luonnossa liikkuessa. Tänään erityisesti kiinnitin niihin huomiota, kun aamuvarhaisella Lucan kanssa kävelimme rauhaisella metsäpolulla. 

Me pysähdyimme ja se hetki, siinä oli jotain erityistä. Lucakin oli rauhassa ja siinä me yhdessä ihastelimme vanamoita, siirsin risuja syrjään ja oli napsittava kuvia. Se hetki kosketti minua, Eino Leinon runon sanat leijailivat mielessäni: 

"Tuoksut vanamon ja varjot veen, 
niistä sydämeni laulun teen."


Niin kaunista, jospa tästä tulee hyvä päivä, ajattelin. Ajatuksissani jäin tuohon hetkeen ja en millään toivoisi nyt huonoja uutisia. Nimittäin vakuutusyhtiöstä on aiottu soittaa minulle tällä viikolla, siellä käsittelevät asiaani jälleen. Oikeastaan tämän viikon merkittävin tapahtuma on juuri tuo kyseinen soitto ja päätös. Muuten aurinko saa paistaa ja lämmittää kipujani. 

"Ruislinnun laulu korvissani,
tähkäpäiden päällä täysikuu;
kesäyön on onni omanani..."


Näissä ajatuksissa ja tunnelmissa tänään ja ehkä huomennakin... Nähtäväksi jää, mitä uutisia saan. Ei ole ihan helppoa, jostain on löydettävä iloa ja voimaa. Tänään niitä minulle antoivat nuo ihastuttavat vanamot. Olen kiitollinen... 

"Pienentyy mun ympär' elon piiri,
aika seisoo, nukkuu tuuliviiri.."


Kommentit

  1. Vanamot ovat kauniita ❤ Siro kukka, hempeä väri ja ihana tuoksu. Esikoiseni toinen nimi on Linnea ja kuopuksen toinen nimi on Orvokki - kukkia siis molemmat ❤❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka upeat nimet ovat lapsesi saaneet ❤️ Terveiset ja iloa päivääsi☀️

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit