Ruusuntuoksuista juhannusta

🌻Juhannustervehdys sinulle blogini lukija 🌻

Nyt en todellakaan aio valittaa kivusta, kolarista, vammasta tai yhtään mistään muustakaan. Upeaa ilon juhlaa ei kannata suotta pilata negatiivisilla ajatuksilla, on onni osata elää tätä hetkeä - kesän juhlaa.

Kesän kohokohta juhannus on siis taas täällä, hieno  kesän yöttömän yön juhla. Niin monet viettävät perinteisesti juhannusta mökeillä. Meillä sitä vietetään omassa pihassa tänä vuonna. 

Luonto on lähellä omassa pihassakin, joten hyvin sopii myös juhannuksen viettoon. Palju sai veden jo torstaina, koko juhannuksen ajan on mahdollista pulahtaa veteen. 


Mitäs juhannuksena syödään? Ne uudet perunat kuuluvat tietenkin kesän juhlaan, grillissä kanaa, maissia ja kabanossia, kreikkalainen salaatti. Myös grillissä onnistuu paahdetut leivät, ripaus voita ja juustoa sekä päälle oman maan ruohosipulia. Meidän juhannuksen kruunaa iso mansikkakakku, sitä on teinit erityisesti toivoneet. 


Ruoka maistuu herkulliselta ulkona, terassilla kelin puolesta se onnistuu mainiosti. Sinulla varmasti on maukkaita reseptejä juhannukseen. Minä tyydyn yksinkertaisuuteen ja helppouteen, silloin onnistun ja jaksan parhaiten.


Tämä kiireettömyys on ihan parasta, saa olla ja nauttia hyvästä ruuasta ja ihmetellä luontoa juhlapuvussaan. Juhannusruusuissa on miellyttävän huumaava tuoksu, kuin kruunu keskikesän juhlalle. Tämä rytmi elämässä on kerta kaikkiaan parasta, aina on syytä juhlaan. Me olemme onnekkaita neljästä vuodenajasta, juhliin monimuotoisuutta tuovat myös säät. Tämä juhannus näyttäisi olevan tehty lämmöstä ja auringon valosta. Siispä nauttikaamme ja tankatkaamme kesän energia varastoon.

Mitä ihaninta valon ja kesän juhlaa sinulle ☀️🍓☀️


Kommentit

  1. Ihanaa juhannusta täältä kaupungin keskeltä sinne myös! Suhkulähteellä nautittiin kahvit ja pullat, kotona uudet perunat ja sillit. Miten hyvin sanoitkaan, että kun luotat yksinkertaisuuteen ja helppouteen niin jaksaminen riittää paremmin! Tämä muistisääntö pätee kaikkeen näin aivovamman kanssa elellessä. Eräs av-ystäväni sanoi, että ensin pitää suunnitella, sitten karsia siitä puolet ja sen jälkeen päättää mitkä on tärkeimmät tehtävät. Ja niiden hoitamisen jälkeen muistettava levätä, että jaksaisi seuraavana päivänä/viikkona/kuukautena samalla tavoin.
    Tasapainottelua oman innon ja voimien välillä 💚

    Iloa elämääsi, terkuin Kati Hyvinkäältä

    VastaaPoista
  2. Kiitos ☀️ juuri tuota se elämä on aivovamman kanssa, tasapainottelua innon ja voimien kanssa...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit