Pieniä positiivisia asioita

Pienet ja mukavat asiat tuovat iloa päiviin. Minulle vaihtelua antavat voimaannuttavat tapahtumat, jotka antavat puhtia ja mukavaa vastapainoa. Tiedän, että asiani saattavat jopa lähinnä huvittaa. Ne eivät oikeastaan ole kummoisia, mutta minulle ne merkitsevät paljon ja ovat kullan arvoisia. 


Eräs vuosien takainen työkaveri otti minuun yhteyttä ja tarjosi omatekoista kompostimultaa minulle puutarhaan. Ihan upeeta, koska tiedän hänen tekevän kaiken säntillisesti ja tämä tarjous oli todella ihana yllätys. Multa on todella huippulaadukasta, viimeisen päälle tehtyä. Saimme samalla muistella vanhoja hyviä aikoja sekä sain  ihastella hänen puutarhaansa. Ai että, kuinka oli ihana hetki. Hän tietää minun nauttivan kukista. Puutarha oli usein keskustelun aihe töissäkin, sain häneltä aikoinaan hyviä vinkkejä.  


Paikallisen parturi-kampaamo Hiushalkomon yrittäjä toivoi kukkataulujani somisteiksi. Kaivoin taulut varastosta ja tänään ne ovat päässeet paikoilleen. Miten tuntui mukavalta ja taulut näyttävätkin aivan toisenlaisilta uudessa ympäristössä. Siellä ne ovat asiakkaiden ja työntekijöiden ilona. Meillä on kaupungissamme alppiruusupuisto, jossa on eri lajikkeita tätä minun yhtä lempikukkaani. Sain eilen aikaiseksi käydä tuolla Koskelanpuistossa. Kaikki alppiruusut eivät vielä kukkineet, mutta sain kokea kuitenkin niiden kauneutta. Kyllä ne ovat upeita, isoja ja mahtavia hyvin menestyvällä paikalla.  Puistossa on myös penkkejä, siellä saisi hyvin vietettyä aikaa vaikka pienten eväiden kanssa. Tulipa hyvä mieli, kauniita ovat alppiruusut.Vielä mukavia asioita ainakin yksi, saan tänne samalle paikkakunnalle serkkuni. Tänne olen aikanani 27 vuotta sitten asettunut asumaan, Pohjanmaan lakeuksista tahdoin luopua. Ihastuin Keski-Suomen kauniisiin maisemiin ja tänne olen jäänyt, perheeni perustanut. Sukulaiset ovat kaukana, mutta olen saanut tutustua upeisiin  ihmisiin. Odotan innolla muuttokuormaasi tänne ihana sukulainen. 

Näitä mukavia ja myönteisiä asioita on ympärillä, kun osaa niistä nauttia. Eihän ne suuria ole, mutta positiivisia asioita. Niitä tarvitaan tämän kaiken kovan ja hetkisen elämän keskelle. En jaksaisi muuten, positiivisuuden voimalla on suuri vaikutus. Se antaa ihmeesti voimaa ja virtaa eteenpäin.

Tänä kesänä puutarhani saa luonnonmukaista lannoitetta, odotan innolla sitä kauneutta ja vehreyttä, mitä kasvit minulle tarjoavat. Kaikki on ihan ok, niin kuin nyt tilanteessa on mahdollista olla. Nautin niin ihanista, pienistä ja positiivisista asioista. Mieti sinäkin pieniä asioita, mitkä tuovat iloa juuri tänään.

Positiivisin ajatuksin
Minna


Kommentit

  1. On lahja nähdä ympärillään hyviä asioita, jotka voimauttavat ja tuovat hyvää mieltä. Se ei ole itsestään selvyys. Ja tosi mukavia kuulumisia olivatkin. Minullekin tuli hyvä mieli tällaisista kuulumisista! Ihan parhaita kuulumisia olivat minusta nuo taulukuuluminen ja serkun muutto. Sinä olet taitava maalaamaan. Ihanaa, että kauniit kukkataulusi ovat asiakkaiden ihasteltavana. Aueinkoisia kesäpäiviä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos sanoistasi, lämmittivät mieltäni:) Maalaus on hyvä terapiakeino, sen olen huomannut. Tauluja on joka paikka täynnä, nyt onneksi sain vähän tilaa... Uskon, että kesän aikana syntyy taas uusia. Samoin sinulle aurinkoisia ja ilon käyttämiä päiviä.
    Minna

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit