Mansikkakakkua juuri tänään

Ihana aurinko hemmottelee meitä oikein kunnolla. Ja mikä tässä on ollessa, kun kesä on ainakin minulle sitä parasta aikaa vuodesta. Kivut ovat parempana ja olo on sen myötä kevyempi. 


Eilen oli taas viimeinen kerta psykofyysistä fysioterapiaa. Harmi, sillä taas päästiin pikkuisen eteenpäin ja jälleen on tauko. Ja olettaa sopii, että taas mennään taaksepäin ja aloitetaan ikään kuin alusta, jos maksusitoumus aikanaan myönnetään. Kehoni oikea puoli on erilainen, kivulias ja jäykkä rysäyksestä johtuen. Niskassa on myös vammaa, joka tarvitsee oikeanlaista hoitoa. Nyt vain odotan loppulausuntoa ja vakuutusyhtiön ratkaisua. Fysioterapeutin mukaan jatko on ehdottomasti tarpeen. Tiedostan ja osaan paljon keinoja, mutta tarvitsen ammattilaisen rinnalleni. En pärjää yksin näiden asioiden kanssa.

Tuo psykofyysinen fysioterapia on aivan kerrassaan mahtava. Se on kuin minulle tehty, turhaan ei Taysin aivovammapoliklinikan neurologi sitä minulle ehdottanut, sillä se on todella hyvä kuntoutusmuoto. Saan ohjattua rentoutusta myös, aivoni ikäänkuin laskeutuu siihen hetkeen. Niin minun juttu! Tämäänkin terapeuttini aloitti tunnin sillä, että minä selälläni tyynyjen vuoraamana, sain vain hetken olla ja päästää irti. Laskeudun siihen hetkeen, aivan ihana olotila. Sain kuulla lempeää ja armollista sisäistä ääntäni. Kehoni on luonnottoman jännittyneessä tilassa ja rentoutuksilla saadaan tilannetta hetkeksi helpottamaan. Upea ammattilainen on terapeuttini, olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta.

Nyt sitten tässä jään odottamaan taas kerran, mitä päätöksiä ja milloin tulee. Epävarmuus on sana, jonka tiedän käytännössä kyllä tasan tarkkaan, mitä sen kanssa eläminen on. Kunpa kaikki järjestyisi omaan uomaansa ja tilanteeni joskus järjestyisi. Sitä vain toivon nyt, enemmän kuin koskaan. Tämä on kohtuuttoman rankkaa. Elämä rullaa eteenpäin ja minun täytyy pysyä kyydissä.   


Ajan kuluessa huomaan, että lapseni ovat isoja. Tänään juhlitaan mansikkakakun voimin taas yhden opiskelupaikan saamista. Myös mieheni ansaitsee huomionosoituksen, hän on edennyt omalla urallaan. Siispä on aihetta juhlaan.  Elämä maistuu mansikalta ja kermavaahdolta juuri tänään.

Kommentit

  1. Hyvää juhlapäivää! Opiskelupaikka ja uralla eteneminen ovat juhlan paikka. Mukava oli lukea, että sinä olet löytänyt sopivan kuntoutusmuodon, mistä on apua! Toivon täydestä sydämestäni, että saat myönteisen päätöksen ja kuntoutus jatkuu. Aurinkoista viikonloppua sinulle ja läheisillesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos 💖 nämä päivät ovat niitä helmiä elämässä. Lapsille toivoo aina sitä parasta ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit