Elämää tässä ja nyt

Tätä juhlahumua ei onneksi kestä ikuisuutta, paluu normaaliin on tuttua ja turvallista. Aurinko hellii ja lämpöä riittää, sopii minulle oikein hyvin. Ajatuksiini hiipii, ainakin yrittää, tämä minun tilanteeni. 


Väsymys on läsnä jatkuvasti, myös juhannuksena, sitä en voi pistää hyllylle odottamaan. Katselin lumoutuneena mitä upeimpia kuvia keskikesän juhlan auringonlaskuista, niitä kuvia minäkin olisin tahtonut ottaa. Se ei ollut eikä ole mahdollista, minä nukun autuaana omassa sängyssä. En kertakaikkiaan kykene valvomaan pitkään, vaikka tahtoisin. 


Minä keskityn kukkiin ja päivän tapahtumiin, kun en kykene niin en sitten. Näin olen ajatellut, mutta upeita kuvia saan nähdä ja ihailla onneksi somessa. Tässä maailmassa ei muutenkaan ole kaikki mahdollista, haaveilla silti kannattaa. Haaveet pitävät toivoa yllä ja kannattelevat sinua päivästä toiseen, näin olen oivaltanut tässä matkani varrella.  

Saatan hetken haaveilla siitä, että olisipa aina lämmin ja kesä. Silloin minä elän, aivan oikeasti elän. Silloin saatan jopa viideksitoista minuutiksi unohtaa kolarin kolhut, kivut ovat maltillisemmat. Ihana on vain istua omassa pihassa, auringon kuumuuden lämmittäessä jokaista solua, silloin on kaikki niin hyvin. Elämä, se on silloin sitä parasta. 


Tänään grillissä valmistui pekoni-aurajuusto herkkusienet, juustoleivät sekä kabanossia, lisukkeena salaattia ja kermaviilikastiketta. Näillä tänään, eiköhän mahat tullut täyteen. 


Elämä on juuri tässä ja tänään, on nautittava pienistä asioista, niistä mihin kykenee. Haaveillakin saa ja kannattaa, mutta silti muistakaamme elää juuri tässä hetkessä. Huomisesta emme tiedä, sen vuoksi on parempi juuri tämä hetki.

Päivän päätimme paljuun, jossa vesi oli 35 asteista. Niin ihanaa, kerrassaan. Nyt maistuu uni, aivan varmasti. Makoisia unia meille kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit