Sininen kesähuone

Pienessäkin pihassa löytyy paikkoja, johon kätkeytyä. En tiedä, onko tämä sattumaa vai tarkoitus, kun näitä on vuosien myötä tullut rakennettua. Rakastan näitä paikkoja, johon voi kaikessa hiljaisuudessa piiloutua ja uppoutua ajatuksiin tai istahtaa kahvikupposen ääreen.


Yksi näistä paikoista on tämä sininen kesähuone, jossa saa istuskella myös sateen ropistessa. Täällä olen  maalaillut enkelitauluja ja kirjoitellut tekstejä.


Minulla on tapana käyttää paljon kierrätystä, en ostele mitään turhaan. Tänä kesänä tämä mökki sai harmaansävyisen sisustuksen. Olen tuonut sisältä kaikki muut paitsi istuintyynyt, jotka ostin tarjouksesta. Pidän harmaasta, koska se saa aikaan harmonisen tunnelman.


Olen tyytyväinen tämän kesän värimaailmaan. Saamme nauttia nyt toista kesää lasituksesta, joka antaa kieltämättä monipuolisempaa käyttöä tälle paikalle. 


Olen niin paljon kotona ja rakastan rauhaa, tämäkin huone on minulle todella merkityksellinen oleskelupaikka. Minusta mukavaa on pienesti touhuta voimavarojen ja jaksamisen sallimissa rajoissa. Sekin on kuntouttavaa, kun voi ja jaksaa miettiä sisustusta ja kesäkukkia.


Olen nauttinut tänään päiväkahvit juuri sinisen kesähuoneen syleilyssä. Auringon porottavat säteet eivät huoneeseen päässeet, kun katto sopivasti suojaa. Miten oli sopivan lämmintä, mutta ei liian kuumaa. Juuri leppoisaa nauttia oleilusta ja kesäisestä päivästä. Ihan ihanaa!


Kuulen täällä kesän sointujen soivan
näen väriloistoa vihreyden säestämänä.
Haistan tuoksuja talven jälkeen,
heinän ja lukuisien kukkien.
Tunnen lämmön poskipäilläni ja koko kehollani,
kesä olet kovin tervetullut jälleen.
Kaikkine ihanuuksineen
lämmität meidän sydämet ja mielen.
Annat kaikella kauneudellaan
voimaa ja sen kesän sävelen
(Minna G)
Kommentit

  1. Juuri eilen hahmottelin paperille pientä katosta, jonka haaveilen saavani jossakin vaiheessa takapihalle. Missä nauttisin kesäpäivästä kuten sinä ihanassa oleskelupaikassasi <3

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa 👍 kyllä kannattaa, ehdottomasti ☀️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit