Mökki valmiina kesään

Niin vain säätiedotus piti paikkansa ja aurinko hellii vihdoinkin! Matkasimme päiväksi mökille ja Luca tietenkin matkassa mukana. Tämä on sitä laatuaikaa parhaimmillaan. 

Mökki kesäkunnossa

Ei tarvinnut kuin pikkasen vinkata, niin Luca oli takapenkillä istumassa. Myös hänelle se on mieluisa paikka. Huvittavaa on se, että hän alkaa innosta ulkomaan jo puoli kilometriä ennen mökkiä. Hän tunnistaa selvästi paikan.

Mökillä saan olla vapaana, se on luksusta


Mikä ihana rauha

Meillä oli ihana päivä. Lucan kanssa teimme pieniä puuhia ja istuskelimme rannassa nauttien auringosta ja olemisesta vain. Mökki on valmiina kesään. 

Kivaa olemista ja tutkimista

Se luonnon rauha, joka on jokaisella solulla aistittavissa. Se tunnelma ja voima, joka saa mielen voimaan paremmin. Ihmeellistä on huomatata, kuinka emäntä ja koira ovat samanlaisia. Meillä meni molemmilla jäseniin raikas ulkoilma, olimme molemmat levon tarpeessa. Olimme väsyneitä, mutta onnellisia varmasti kumpikin. Kesä saa meidän puolesta tulla, olemme valmiit.


Kommentit

 1. Voi tavaton kuinka kaunis mökki! ♥
  Kyllä tuolla kelpaa viettää aurinkoisia päiviä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Sitä on aikanaan rakennettu "kuin Iisakin kirkkoa". Kyllä on meille tärkeä paikka, levähtää ja rentoutua❤️🏡❤️

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit