Hiukset kesäkuntoon

*kaupallinen yhteistyö
Hiukseni olivat kuivat ja latvat vioittuneet, ne kaipasivat kovasti kesähuoltoa. Minulla oli ilo päästä äänekoskelaisen parturi-kampaamo Hiushalkomon yrittäjän taitaviin käsiin. 

Ennen

Parturi-kampaaja Marika Silvasti käytti hiuksiini 
Eleven Australia -sarjan tuotteita. Tämän sarjan luojilla ideana on  ollut ajatus ettei hiustenhoitotuotteiden tarvitse olla monimutkaisia, niiden tarvitsee toimia. Tuotteet ovat PETAN hyväksymiä ja valmistettu ilman eläinkokeita. Valikoimista löytyy myös vegaanisia shampoita, hoitoaineita ja muotoilutuotteita, joissa ei ole käytetty eläinperäisiä raaka-aineita. Esimerkiksi Hydrate My Hair -tuoteperheen tuotteet.

Eli hiuksiini käytettiin seuraavia tuotteita:

Näitä käytettiin hiuksiini

Hydrate My Hair Moisture shampoo; Tehokkaasti kosteuttava normaalien ja kuivien hiusten shampoo, joka suojaa värjättyjä hiuksia värin kulumiselta. Sisältää vehnäproteiinia ja vehnätärkkelystä, tuote on vegaaninen.

Hydrate My Hair Moisture Conditioner hoitoaine, joka kosteuttaa, suojaa hiusväriä ja ehkäisee kuivuudesta johtuvaa hiusten katkeilua. Sisältää avokadoöljyä, vehnäproteiinia ja vehnätärkkelystä, tuote on vegaaninen.

Miracle Hair Treatment hiuksiin jätettävä hoitoaine; Se mm. kosteuttaa, lisää kiiltoa ja pehmeyttä, ehkäisee hiusten haaroittumista, suojaa UVA- ja UVB säteiltä, suojaa kloorin haitoilta ja antaa luonnollista kimmoisuutta.

Ja katsokaa lopputulosta! Hiukseni suorastaan imivät hoitoaineen, olivat niin kuivat. Nyt ne jälleen kiiltävät, tuntuvat pehmeiltä ja elinvoimaisilta. 

Jälkeen

Täytyy todeta vielä Hiushalkomon uusista tiloista, että ne ovat todella käytännölliset ja persoonalliset. Pääset helposti rattailla tai rollaattorilla sisään, liike sijaitsee ihan katutasossa. Ja se tunnelma! Ihania pitsiliinoja ja nostalgiset huonekalut, tekivät minuun syvän vaikutuksen. Kannattaa myös huomioida ystävällinen ja välitön ilmapiiri. Hiushalkomo on tutustumisen arvoinen paikka.

Ihana ja nostalginen tunnelmaKaunis kiitos vielä Hiushalkomo🌸 Nyt on ilo astella kesään🌸


Pääset klikkaamalla alla olevasta yrityksen sivuille 👇

sekä instagramista löytyy nimellä: hiushalkomo

* Palvelu saatu veloituksetta
Kommentit

Suositut tekstit