Aamukahvit terassilla

Aurinkoinen tervehdys ☀️

Lämpö ja auringon valo saavat ihmeitä aikaan. Minä olen aina nauttinut lämmöstä, kesästä ja pihapuuhista. Minulle kevät merkitsee heräämistä, hieman kivuttomampia aikoja, mielen virkeyttä, multaisia käsiä ja pieniä puuhia voinnin mukaan. Mitä sinulle merkitsee kevät ja auringon valo?


Tässä aamussa parasta on se, että pääsen terassille aamukahville. Ihan ihanaa! Tämä on yksi voimapaikkani, jossa kirjoitan ja pohdin asioita. Täällä on luonto läsnä. Saan nähdä konkreettisesti kasvun ihmeen, sillä tuohon kivirinteeseen olen aikanani kasvit istuttanut. Tuossa rinteessä on lukuisia ja lukuisia kiviä, jotka olen siihen käsin laittanut. Olen aina pitänyt kivistä, niissä on minulle voimaa.


Tämä paikka on monien runojen lähde ja lukuisien inspiraatioiden kehto. Olen kiitollinen tästä omasta kodista ja pihasta. Tämä on nykyään minun kuntoutuksen ja terapian tyyssija. Sillä oikeasti, kun saan pikkuisen voimieni mukaan touhuta ja katsella kätteni jälkiä, se on terapiaa parhaimmillaan. Siitä saa mielen virkeyttä ja voimaa. Päiväni alkaa täältä terassilta, saatan istua ja ihmetellä elämää aivan rauhassa. 


🌺🌺🌸🌸🌺🌺

Keväiset aamut
ne aamut, kun auringon säteet
koskettavat ihoani.
Ne aamut, kun auringon valo
tavoittaa sydämeni.
Ne aamut, kun lämpö
luo sillan sieluuni.
Ne keväiset aamut
saavat minut heräämään
ja aidosti voimaantumaan.
Saan olla ja nauttia tästä
kaikesta, luonnon luomasta
kauneudesta.
Saan olla ja herätä tähän
keväiseen aamuun.
(Minna G)

🌺🌺🌸🌸🌺🌺

Kunhan kevät tässä edistyy niin pääset kurkistamaan paremmin puutarhaan, näin uskon. Sillä puutarhaterapia on yksi hyvä kuntoutuksen muoto. Sen olen hyväksi havainnut. Sisustelen pikkuhiljaa myös tuota ylämökkiä ja terassia. Kaikki vain tuntuu kovin isolta ja aikaa vievältä. Joskus olen ollut tehopakkaus ja kyennyt laittamaan kaiken kuntoon yhdessä hujauksessa. No, nykyään voin todeta, että hiljaa hyvä tulee... 

🌺🌺🌸🌸🌺🌺

Mullan tuoksu, kasvun ihmeet
silmut ja kukkaset.
Sitruunaperhosen lentonäytös,
ne hehkeät kirsikkapuiden kukat
ja jasmiinin tuoksut.
Ne hetket,
kun kätkeytyy puutarhan syleilyyn.
Elämä on oikeastaan 
siinä yksinkertaisuudessaan
aivan täydellistä.
(Minna G)

🌺🌺🌸🌸🌺🌺


Kaikkea hyvää päivääsi, nauti elämän pienistä ihmeistä. Älä haaveile liian suurista, sillä pienet asiat tuovat iloa toteutuessaan.

Terveisin Minna

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit