Kurkistus kesämökille

Tuntuu siltä, että olisi tehnyt pitkän reissun. Elämä on koronan aikaan rajoittunutta, parin tunnin reissu mökille tuntuu juhlavalta.


Tähän on tultu, terapiakoira Luca oli innokas hyppäämään mukaan auton kyytiin. Teinit halusivat olla rauhassa kotona. Luksusmatka, takapenkillä oli tilaa. Sitä jaksamme kerta toisen jälkeen ihmetellä, mistä Luca tunnistaa mökkitien. Nimittäin tien alussa alkaa mahdoton kiljuminen takapenkillä, hän on aivan innoissaan. 


Lunta oli vielä uskomattoman paljon, emme päässeet pihan haravointiin. Sää oli kerrassaan upea, aurinko porotti kaikessa komeudessaan. Luca kirmasi täydellä teholla niin, että lumi pöllysi. Hän nauttii, kun saa vapaana temmeltää.

Luca vauhdissa

Kyllä se vain on parasta olla puhtaan ilman syleilyssä, luonnon helmassa. Nyt innolla kesää odotellessa, sitä hetkeä, kun mökille pääsee yöksi. Tässä tilanteessa se tuntuu varmasti siltä, kuin ulkomaille lähtisi. 

Hienoja hetkiä koimme tänään, ne saivat minut taas runoilemaan. Sitten hetken pyyhkäisi ajatus siitä, että jos tuleva viikko toisi minulle tietoa ja päätöksen tulevasta. Vakuutusyhtiöstä toivoisin yhteydenottoa, sitä odotan...


Hyvää alkavaa viikkoa jokaiselle, yritetään jaksaa kaiken keskellä. Pienistä asioista saat voimaa ja iloa, yritetään löytää niitä helmiä. Minulle yksi helmi on se, että voin unelmoida tulevasta kesästä. Mikä voisi olla sinun helmi juuri tänään? 


Kommentit

Suositut tekstit