Kotimaista ja hajustamatonta kosmetiikkaa - kosteutta käsille ja vartalolle

Etsitkö kotimaista ja luonnollista kosmetiikkaa? Arvostatko sitä, että tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty eläinperäisiä eikä eläimillä testattuja raaka-aineita?
* kaupallinen yhteistyö


Olen päässyt testailemaan Lh-Beauty tuotemerkin tuotteita ja nyt minulla on ilo esitellä sinulle Lacto line tuotesarjan hajustamattomat käsi- ja vartalovoiteet. Tänä aikana, kun käsiä joutuu pesemään yhtenään ja käyttämään paljon käsidesiä, iho kuivuu valtavasti. Olet ehkä huomannut tämän saman ilmiön? Minun kädet ja iho kauttaaltaan suorastaan kaipaavat lisää kosteutta. On ollutkin juuri oikea hetki testailla näitä voiteita. Huomioithan, että nämä tuotteet ovat sopivia myös herkälle iholle, ja ovat hyvin hellävaraisia.

* LACTO LINE KÄSIVOIDE 100 ml / 3,10 €


Tämä käsivoide on hoitava ja kosteuttava, ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Voide palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Se tuntuu ihanan pehmeältä ja imeytyy ihoon hyvin. Kädet jäävät miellyttävän pehmeiksi. Voide on todella hellävarainen, se ei ärsyttänyt lainkaan ihoani. Minun mielestäni pakkauskoko on juuri sopiva, koska käsivoide kulkeutuu kätevästi mukana käsilaukussa.


* LACTO LINE VARTALOVOIDE 200 ml / 3,60 €Tämä kosteuttava perusvoide koko vartalolle on kehitetty herkälle iholle, jokapäiväiseen käyttöön. Voide imeytyy nopeasti ja palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Tuote sisältää A-, E-, F-, H- ja B- vitamiineja ja aloe veraa. Voide ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Sama oli tämän voiteen kanssa, imeytyy todella nopeasti ja jättää pehmeäksi ihon. Se ei ärsyttänyt lainkaan. Minun mielestäni voide on juuri sopiva ja kätevä jokapäiväisessä käytössä. Voidetuubi on yllättävän riittoisa, vaikka olen "lotrannut" sitä ihan kunnolla.

Nämä molemmat tuotteet hämmästyttivät minua jälleen hinta-laatusuhteeltaan. Voin suositella näitä myös sinullekin! Pääset vaivattomasti, kotisohvalta tilaamaan ja tutustumaan myös muihin tuotteisiin verkkokaupan kautta. Helppoa ja kätevää!


Suosittelen lämpimästi sinua kurkistamaan Lh-Beauty verkkokauppaan.

Kauppaan pääset tästä: http://lh-beauty.fi/verkkokauppa/

* Kaupallinen yhteistyö, tuotteet saatu veloituksetta

Kommentit

Suositut tekstit