Äiti - olet arvokas

Sinulle äiti syvä kumarrus! Uskoisin, että monilta äideiltä vaaditaan vielä enemmän joustoa ja voimia poikkeusoloissa. Ei ole yhtään ihme, vaikka välillä olet rättipoikkiväsynyt. Teet arvokasta työtä, joka poikkeustilanteessa vain korostuu. Teet ihmeitä joka päivä ja hyvin harvoin saat siitä kiitosta.


Etsin varsin paksuksi pinkaksi kertyneestä paperipinosta tiettyä tärkeää asiakirjaa ja miten kävikään! Pinosta löysin aivan muuta, mielenkiintoisen tulosteen "Työpaikka avoinna". Jämähdin lukemaan sitä ja totesin, että tämä täytyy jakaa sinullekin. Juuri nyt tähän koronan täyttämään arkeen, se on oikeastaan sopiva ja hieman myös ripaus huumoria...

AMMATTINIMIKE: Äiti, Äiskä, Äippä, Mutsi...

TYÖN KUVAUS: Yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työympäristö on usein kaoottinen ja tehtävät erittäin haastavia. Vaaditaan erinomaisia vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Päivystysvuoorot kestävät normaalisti 24 tuntia. Siisteyden ylläpito sekä huoltotoimet koko alueella.

TEHTÄVIEN KUVAUS: Tehtäviä on hoidettava koko loppuiän. On varauduttava olemaan vihattu, ainakin väliaikaisesti (tai kunnes joku tarvitsee 10 €). Täytyy olla valmis kohtaamaan teknisiä haasteita, korjaamaan pieniä kojeita, mystisellä tavalla tukkiutuneita viemäreitä ja juuttuneita vetoketjuja. Pitää pystyä valvomaan puheluita, suunnittelemaan useiden henkilöiden aikatauluja ja koordinoimaan lukuisia kotityöprojekteja, kaikkea samanaikaisesti. 

YLENEMIS- JA KEHITYSMAHDOLLISUUDET: Ei ole. Tehtävät pysyvät samoina vuosia, vailla mahdollisuuksia valittaa. 

VAADITTAVA KOKEMUS: Valitettavasti ei vaadita. Työssäoppiminen on ainoa tapa hankkia kokemusta.

PALKKA JA PALKKIOT: Sisäistä tämä; Sinä maksat siitä, että teet tätä työtä. Karkkirahaa on annettava siihen asti, kun he täyttävät 18 vuotta. Kun kuolet, annat heille kaiken, mitä on vielä jäljellä. Tämän palkkiosysteemin oudoin puoli on siinä, että oikeastaan nautit siitä ja toivot, että voisit antaa enemmän.

ETUUDET: Tarjolla ei ole työterveyshuoltoa, ilmaista hammashuoltoa, palkallista lomaa tai optioita. Työ antaa rajalliset mahdollisuudet kasvaa ihmisenä, mutta rajattoman määrän rakkautta ja ilmaisia suukkoja ja haleja loppuiäksesi, jos pelaat korttisi oikein.
(Lähde: tuntematon)


Näin! Tämä oli ajatuksia herättävä ja joka sana varmasti totta. Täytyy todeta, että kaikesta huolimatta en vaihtaisi päivääkään pois. Näihin päiviin ja myös tuleviin mahtuu iloja ja suruja. Se on sitä elämää, joka on vaihtelevaa ja monimuotoista. Elämässä ei varmasti ole yhtäkään samanlaista päivää tai kopiota. 

Voimahalaus kaikille äideille ❤️


Kommentit

  1. Olipa ihana teksti ja työpaikkailmoitus:) ja jotenkin niin oikea aikainen postaus ajankohta. <3 kaikkea hyvää sinulle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit