Yllätysten ja elämysten päivä

Tämä päivä on ollut yhtä ihmetystä täynnä! Koin jotain sellaista, mitä en olisi edes arvannut tapahtuvan. Ystäväni järjesti minulle unohtumattoman elämyksen. Pääsin tutustumaan Sappeen ratsutilaan ja kaiken kruunuksi ratsastamaan.

Vennu

Lulu

Urho 

Sappeen ratsutila sijaitsee aivan lähellä matkailukeskusta, pääset tästä tutustumaan tarkemmin: 

Olen menettänyt monia taitoja ja minulla on haasteita terveyteni kanssa, miten mahtavaa oli kokea jotain uutta, erilaista ja voimauttavaa. Minä todellakin ylitin itseni, sillä minulla ei ole aikaisempaa kokemusta hevosista. Hevoset olivat minulle aivan uusi tuttavuus. Täytyy myöntää, että minua jännitti ja pelotti nousta hevosen selkään.


Ratsastuksenopettaja Saija oli aivan huippu tyyppi, mikä ammattitaito hänellä on. Saija sai nopeasti minut unohtamaan pelkoni ja pääsin jopa nauttimaan hevosen selässä. Saija kertoi ja opasti minulle rauhallisesti kuinka minun on toimittava. Hän sai nopeasti minut luottamaan ja jännitys unohtui.


Aloitimme maneesissa ja lopuksi pääsin myös kokeilemaan ulkona. Aivan huikea kokemus! Täytyy todeta, että jopa pieni innostus syttyi ja olisin valmis tutustumaan lisää hevosiin. Se tunne on mahtava, kun voitat itsesi ja teet jotain sellaista mitä et ole osannut kuvitellakaan. Mikä onnistumisen kokemus. Sain lisää itseluottamusta roppakaupalla. Ratsastus on varmasti erittäin hyvä terapiamuoto. Hevosen kanssa kommunikointi on taitoa vaativaa ja se tunne, kun kykenet kommunikoimaan. Saat hevosen liikkeelle tai pysähtymään, se on jo jotain aivan ainutlaatuista.


Olen ikikiitollinen ystävälleni sekä Sappeen ratsutilan Saijalle, teitte päivästäni ikimuistoisen! Saitte minut kokemaan jotain sellaista, jota en olisi ikinä osannut edes unissa kuvitellakaan. Ja ennen kaikkea saitte minut tuntemaan onnistumisen ja itsensä voittamisen tunteita. Aivan ihanaa!

Kannustan ja rohkaisen kokeilemaan asioita, meillä kaikilla on mahdollisuuksia...


Kommentit

Suositut tekstit