Sappeessa - tyylikästä ja vaivatonta majoitusta

Kaikenlaisia haasteita minulla on, mutta lapset pitävät elämässä kiinni. Se on vaan tosiasia, joka pitää kääntää voimavaraksi. Minulla oli tilaisuus päästä paikan päälle, saimme blogiyhteistyönä mukavan majoitustarjouksen. Tänä viikonloppuna kisaillaan jälleen freestylen Mercedes-Benz Ski Tourin osakilpailu Sappeessa. Sappeeta on muuten mainostettu Etelä-Suomen lumivarmimpana hiihtokeskuksena. Eikä kyllä suotta, sillä täällä on 11 rinnettä auki, vaikka luonnon lumesta ei ole tietoakaan.


* Me majoitumme blogiyhteistyön merkeissä Sappee Chaletsin 45 neliön huoneistossa. Majoittuminen on vaivatonta, koska rinteet ja kaikki aktiviteetit sijaitsevat aivan vieressä. Liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous kuuluvat majoituksen hintaan. Huoneistoissa on sauna ja hyvin varusteltu keittiö.

Pääset tutustumaan tarkemmin Sappee Chaletsiin tästä linkistä:
SAPPEE CHALETS

Kaksion makuuhuone 

Olohuoneen tyylikäs kokonaisuus, sohva myös levitettävä

Keittiössä kaikki tarvittava

Saunaosasto, WC erikseen, myös kuivauskaappi löytyy

Huoneisto on tyylikäs, kaikki tarvittava löytyy ja kruununa ovat Iittalan astiat. Voin suositella lämpimästi tätä majoitusvaihtoehtoa juuri viihtyisyyden ja helppouden vuoksi. Alakerrasta löytyy  myös lukollinen suksivarasto.

Iittalan astiat - huoneistosta löytyy keittiövälineet jopa monipuoliseen ruuanlaittoon

Kiva yksityiskohta ja tunnelmaa

Kiitos paljon tästä mahdollisuudesta ja leppoisasta viikonlopusta, joka oli täynnä huikeita elämyksiä. Sappee on miellyttävä vaihtoehto Pohjoisen puuduttavalle ajomatkalle. Myös kesällä, jolloin on mm. Sappeen tasokas kesäteatteri. Tulevana kesänä on tarjolla Eino Grönin musikaali Tango D'amore, jossa on itse maestro esiintymässä.

* Kaupallinenyhteistyö

Kommentit

Suositut tekstit