Luonnosta voimaa

Minä pakenin metsään karvakamu Lucan kanssa, tämän kaiken media- ja uutismylläkän keskellä. Hyvä on pysyä kartalla, mitä yhteiskunnassa ja koko maailmassa tapahtuu. Vapauttavaa on painua välillä luonnon syleilyyn ja antaa sen virkistää kehoa ja mieltä.

Luca
Maailma on melkoisen sekaisin ja tilanne herättää suurta hämmennystä ja jopa ahdistustakin. Kaiken tämän keskellä meillä on puhdas ja kaunis luonto, jonne voi vapaasti mennä ulkoilemaan. Se on parasta tässäkin tilanteessa.

Minä ja Luca marssimme metsäpolulla kauniissa auringonpaisteessa ja nuuskimme metsän rauhaa, puhaltelimme huolia suurten mäntyjen suojiin. Välillä Luca pysähtyi poseeraamaan, halusi tulla kuvatuksi. Nämä hetket olivat kerrassaan hienoja ja minulle iloa tuovia.


Nyt kun Suomen hallitus on linjannut isoja päätöksiä, meillä on paljon sulateltavaa ja olemme uuden tilanteen edessä. Haluan muistaa sinua siitä, että yritä löytää iloa ja voimaa puhtaasta luonnosta. Nauti siitä, mikä on mahdollista nyt, tässä tilanteessa. Luonto tarjoaa meille virkistys mahdollisuuden ja mielen rauhan. Se tarjoaa myös vastapainoa huolille ja murheille. Luonnossa unohtuvat hetkeksi kaikki ylimääräinen, siellä saa läsnäolon kokemuksia ja voit saada positiivista mieltä ja liikkumisen iloa.


Siispä hakeudu luonnon äärelle, kuule tuulen suhina, lintujen viserrys ja tunne se hyväily, minkä luonto sinulle suo.

Ei vaivuta epätoivoon, yritetään löytää tästäkin tilanteesta mahdollisuuksia. Voimia meille kaikille!

Parhain terveisin Minna
Kommentit

Suositut tekstit