Kuulumisia

Kaikella on aina kääntöpuolensa, niin tälläkin historiallisella ajalla, jota joudumme elämään. Tulee tehtyä monta asiaa, kun aikaa on enemmän. Tämän huomion olen tehnyt.


Tässä viime päivinä on moni asia hoitunut, korona on vapauttanut aikaa, kun on pakko olla kotona. Eilen sai pensasaita kyytiä, se saa nyt rauhassa uudistua. Polttopuita on tullut iso kasa ja pyörä on saanut huoltoa. Monta juttua, jotka kiireen keskellä ovat jääneet.

Toinen juttu on sitten se, että osa kuntoutuksista on sitten seis vallitsevan tilanteen vuoksi. Siitä kannan huolta, koska en haluaisi mennä huonompaan kuntoon. Olenkin viime päivinä maalaillut ahkerasti, se on ollut terapiaani kaiken keskellä. Tauluja katsellessani huomaan niihin sisältyvän erilaisia tunnetiloja. En ole muuten tarkoituksella niitä julkaissut, koska haluan pitää teitä vielä jännityksessä. Sen voin sanoa, että taulut ovat erilaisia...


Arjen on pyörittävä, muu ei auta. Meillä on monien perheiden tapaan etäkoulua ja joka toinen viikko etätöitä tässä talossa. Minä yritän pysyä mukana ja järjestää ruoka- ja vaatehuoltoa parhaani mukaan.

Monia juhlia olisi tulossa ja yksi kohokohta, esikoiseni täyttää 18 vuotta. Nämä juhlat jäävät nyt perheen kesken vietettäväksi, mutta kohtalotovereita löytyy monia. Juhlia voi onneksi järjestää muulloinkin.

Siitä olen iloinen, että luonto on ollut minulle aina tärkeä voiman lähde. Tänä aikana luonnon merkitys korostuu vielä entisestään, kun oikein mitään muuta ei voi tehdä. Pujahdin muuten tänäänkin metsän syövereihin, ystävä oli retkellä mukana. Saimme haistella puhdasta ilmaa, aistia elämyksiä ja voimaa. Ihana hetki! Ja se ihme, kun aurinko näyttäytyi puiden välistä, kuinka kaunis näky. Näistä hetkistä nautin.


Minä yritän pitää mieleni positiivisen toiveikkaana tämän meitä kaikkia koskettavan pandemian keskellä. Minulla on vielä henkilökohtainen tilanne auki, mitä huhtikuun jälkeen? Jatkuuko asiat ennallaan, saanko kuntoutusta? Mitä sanoo vakuutusyhtiö asioihin? Toivottavasti saan tietää siitä mahdollisimman pian.

Uusi viikko aluillaan, nähtäväksi jää mitä se tuo tullessaan. Toivon jokaiseen kotiin paljon voimia ja kärsivällisyyttä, ei ole ihan helppoa ja yksinkertaista tämä arki koronan varjossa. Toisaalta on se toinen puolikin, nyt on enemmän ehkä perheiden kesken yhdessäoloa ja aikaa. Nauttikaamme siitä.

Kommentit

Suositut tekstit