Viihtyisää lomailua Iso-Syötteellä

Pieni maiseman vaihdos tekee ihmeitä mielelle ja hyvinvoinnille. Pohjoisen tunnelmaan pääsee lähempänäkin, vietän pidennetyn viikonlopun Iso-Syötteellä. Pojallani on freestyle -kisat ja minä pääsin kuin pääsinkin reissulle mukaan.


Matka oli mieluisa, kun ei tarvitse ihan kohtuuttoman pitkään istua autossa. Nimittäin Oulusta Syötteelle on enää matkaa n. 140 km. Tiesitkö, että Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi? Iso-Syötteen huippu kohoaa aina 432 metrin korkeuteen meren pinnasta. Maisemat ovat silmiä hivelevän kauniit, täällä pääsee aidosti Pohjoisen tunnelmaan, lunta riittää. Ja näyttää, että rinteetkin ovat  kohtuullisen hyvät myös hiihtämään pääsee aivan mökin läheltä.

Siisti paritalo huoneisto autokatoksella

*Majoituksena meillä on uudehko ja viihtyisä kahden makuuhuoneen paritalohuoneisto Kipinä, johon mahtuu enintään 6 henkilöä. Huoneistoon kuuluu lisäksi autokatos. Kipinä sijaitsee lähellä Iso-Syötteen palveluja, tunturin juurella. Myös lapset ovat huomioitu, sillä kohteesta löytyy syöttötuoli, matkasänky ja potta. Voin suositella lämpimästi tätä vuokrakohdetta, siisti ja moderneilla varusteilla oleva 67 neliön huoneisto.


Kaunis sisustus

Tunnelmaa loihtii takka
Hyvin varusteltu ja suunniteltu keittiön kokonaisuus

Sauna ja pesutila, myös pyykinpesukone

Terassilta avautuu rauhallinen näkymä

Hyvä eteinen - peiliovien takana kuivauskaappi ja tilava naulakko

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde. Pääset tästä linkistä suoraan mökin sivuille:
Kipinä-Syöte

Kohteella on sivut intagramissa: kipinasyote
Facebookissa: Kipinä syöte


Paljon terveisiä täältä reissusta, viihdymme todella hyvin. Tunnelma on leppoisa ja huomenna onkin sitten varmasti jännitystä ilmassa, silloin kisaillaan Mercedes Benz Freestyle Ski Tourin osakilpailu.

*kaupallinen yhteistyö

Kommentit

Suositut tekstit