Testissä uusi LhB -hiustenhoitosarja

Minun matkani Lh-Beauty tuotteiden kanssa on jatkunut, olen saanut kokeilla uutta ja korkealaatuista hiustenhoitosarjaa LhB. Minulla on karheat ja luonnonkiharat hiukset, joihin vaikuttaa elämäntilanteeni sekä käyttämäni lääkkeet. Hiukseni suorastaan janoavat hyvää hoitoa. Minun ensimmäinen ajatukseni näistä tuotteista on, että wau! Lue lisää ja kokeile, aivan upeita tuotteita, eettisillä arvoilla varustettuna.


Tästä linkistä pääset tutustumaan tähän tuotesarjaan tarkemmin:

*LhB Balance Shampoo 

Shampoo puhdistaa hiukset kiiltäviksi sekä tasapainottaa hiuspohjaa. Shampoo sisältää mm. kauraproteiinia ja xylitolia, jotka vahvistavat ja suojaavat hiusten rakennetta, latistamatta hiuksia. hinta: 14,90 € (400 ml)


Shampoossa on pehmeä koostumus, vaahtoutuu hyvin ja miellyttävän lempeä karkkimainen tuoksu. Allergiasta ja astmasta huolimatta, tuoksu ei ärsyttänyt minua lainkaan. Huomioitavaa on myös pumppupullo, joka on käytössä helppo ja miellyttävä.

*LhB Balance Conditioner 

Hoitoaine hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa, vähentää sähköisyyttä. Tuotteessa mm. Piroctone Olaminea, joka suojaa hiuspohjaa kuivalta hilseeltä ja kutinalta, rauhoittaa myös hiuspohjaa. hinta: 14,90 € (400 ml)


Hoitoaineessa hoitava ja pehmeä koostumus, sama miellyttävän lempeä karkkimainen tuoksu. Hoitoaine ei ärsyttänyt allergiasta ja astmasta huolimatta. Pumppupullo, joka on helppo ja miellyttävä käyttää.

*LhB Care Spray

Tämä hoitosuihke on tarkoitettu kuiville ja käsitellyille hiuksille. Tuote sisältää kasvipohjaisia keramideja, jotka vahvistavat hiuksia sekä suojaavat väripigmenttejä. Hoitosuihke sisältää uv-suojan. Suihketta voidaan käyttää puhtaisiin pyyhekuivattuihin hiuksiin sekä kuiviin hiuksiin antamaan kosteutta.hinta: 12,90 € (250 ml)


Kokeilin suihketta sekä pyyhekuiviin että kuiviin hiuksiin. Tämä todellakin toimii, antaa kosteutta ja vähentää sähköisyyttä. Käytän suihketta aina pesun jälkeen ja välillä myös aamuisin.


*LhB Hair repair -latvasuoja

Latvasuoja siloittaa kaksihaaraiset sekä sulkee vaurioituneiden hiusten latvat. Tuote antaa kiiltoa ja pehmeyttä. Levitetään pieni määrä hiusten latvoihin, ei huuhdella pois. hinta: 12,90 € (75 ml)Minun pitkille hiuksille tämä latvasuoja on erittäin tehokas, latvat näyttävät terveemmiltä. Käytän latvasuojaa aina pesun jälkeen, kun hiukseni ovat kuivuneet.


LhB -hiustenhoitosarja - laadukasta huolenpitoa hiuksille
Nämä LhB -hiustenhoitosarjan tuotteet ovat laadukkaita ja hyviä, niitä täydentää sopivasti lempeä tuoksu. Olen käyttänyt tuotekokonaisuutta syksystä saakka ja tulos on erinomainen. Tuotesarjasta on kerrottu, että ne sopivat hyvin laatua ja estetiikkaa hakevalle kuluttajalle. Ja näin se on, tämän allekirjoitan kokemukseni myötä. Tuotesarja on niin uusi, että sitä saa satunnaisista parturi-kampaamo -liikkeistä sekä verkkokaupasta, jonne pääset tästä: Lh-Beauty verkkokauppa

Näissä tuotteissa on käytetty sokerijuurikkaasta erotettua, luonnollista Genencare OSMS BA -yhdistettä joka on Ecocert-, Cosmos-, Nature- ja Kosher-sertifioitu. Sen mullistava teknologia vetää kosteutta puoleensa ja suojaa soluja ympäristövaikutuksilta, esimerkiksi UV-säteilyltä, lämmöltä ja kylmältä. Aine on 100% biopohjainen. Tämä raaka-aine on tuotesarjan punainen lanka!


Muistattehan, että kaikki tuotteet ovat kotimaisia ja vegaanisia, raaka-aineet ovat kasviperäisiä /synteettisiä. Tuotteiden valmistuksessa ei käytetä eläinperäisiä eikä eläimillä testattuja raaka-aineita.

* Kaupallinen yhteistyö, nämä tuotteet olen saanut veloituksetta kokeiltavaksi.

Kommentit

Suositut tekstit