Tunnelmasta toiseen - kuvauksen voimaa

Hyvä blogini lukija,
Pääset taas katsomaan kuvia, joihin hyppäsin kuvattavaksi rooleissa. Pääsimme hyppäämään ystäväni kanssa tunnelmasta toiseen ja haimme myös kontrastia värimaailman kautta. Nuo hetket olivat herkän ihania, ehkä kuvista välittyy myös sinulle tunteita ja ajatuksia.

Kuva: Mirva Arposuo

Kuva: Mirva Arposuo

Kuva: Mirva Arposuo

Sain taas kokea hetken, jossa unohtui kaikki se, mikä minussa on. Tuossa hetkessä ei ollut kipuja, arpia kolarista, ei murheita, eikä mitään huolia tulevaisuudesta... Tuossa hetkessä ei itsetuntoni ollut saanut kolausta. Tuo hetki oli aivan ainutlaatuinen, niin puhdistava ja jopa parantava. Kokemukseni kautta voin jälleen todeta, että valokuvaus on todella kuin terapiaa. Sillä on niin positiivisen eheyttävä vaikutus.

Kuva: Mirva Arposuo

Suuret kiitokset kuuluvat jälleen ystävälleni Mirvalle, joka ikuisti nuo hetket kameralla. Minä sain etukäteen pohtia vaatteet ja asusteet. Olen saanut vaatteet kuvauksiin Ekocenter kierrätysmyymälästä Äänekoskella, suuret kiitokset myös heille. Minusta on paljon helpompaa heittäytyä kameran eteen, kun puen ylläni jotain aivan toisenlaista esimerkiksi tonttuasun. Minusta on mukavaa leikitellä mielikuvituksella ja tehdä jotain erilaista.

Minusta on todella antoisaa tehdä ystäväni kanssa näitä kuvauskeikkoja. Meillä on aina niin hauskaa ja ajatukset käyvät yksiin. Hetket eivät ajallisesti kestä liian kauan. Ai että, kuinka voikaan olla niin hienoja ja terapeuttisia kokemuksia. Mieleni ikäänkuin tasapainottuu, puhdistuu ja nollaantuu. Eräs ystäväni on minulle sanonut useamman kerran, että milloin taas teette niitä kuvauksia. Hän näkee läheltä sen, kuinka toisinaan kärvistelen kipujen ja asioiden keskellä. Ja hän sanoo, että kuvausten jälkeen olen niin vapautunut ja minusta näkee, kuinka kuvauksella on eheyttää vaikutus.

Kuva: Mirva Arposuo

Rohkaisen myös sinua heittäytymään elämään, sillä meissä kaikissa asustaa sisäinen kauneus ja lapsi. Hetket voivat olla hauskoja, herkkiä ja tunnetta täynnä, vaikka meillä on omat puutteemme. Kuvauksen kautta saadaan ikuistettua tunteita ja heittäytymistä.

Kuva: Mirva Arposuo

Kuva: Mirva Arposuo

Kuva: Mirva Arposuo

OIVALLUKSIA:

1. Tee rohkeasti jotain erilaista, luovaa.
2. Heittäydy elämään, kuuntele sisäisen lapsen ääntä.
3. Luota itseesi, sinä osaat ja voit puutteistasi huolimatta.
4. Muista, meissä kaikissa on jotakin hyvää ja ainutlaatuista.
5. Sinä riität ja kelpaat juuri sellaisena kuin olet, niine vikoineen ja kolhuineen, mitä elämässä olet saanut.
6. Sinussa on sisäistä kauneutta, jos annat sen tulla näkyväksi.

Kommentit

Suositut tekstit