Runoja elämän poluilta

Aikaisemmassa  postauksessa rohkaisin kirjoittamaan ja annoin myös sinulle oivalluksia. Haluan muistuttaa sinua vielä siitä, että kirjoituksia ei tarvitse välttämättä julkaista. Ne tekstit ja sanat palvelevat ennenkaikkea sinua itseäsi ja saattavatkin olla osin arkaluonteisia, ei edes julkaisukelpoisia. Kaikkein tärkeintä on, että kirjoitat ulos, vapauttaen sisältäsi ajatuksiasi. 

Minä olen julkaissut kaksi runokirjaa kolarin jälkeisiltä ajoilta, molemmat vuoden sisällä onnettomuudesta. Tämä kuvastaa sitä, kuinka valtavasti purin asioita sanojen ja runojen kautta. Tämä oli minun kanavani käydä traumaattista tilannetta läpi. Olen ajatellut, että purin "vara-akkuni" näihin kirjoihin ensimmäisen vuoden aikana. Enää ei ole virtaa niin paljoa, että kirjaa saisin aikaiseksi. Teen nyt muuta, kirjoittaminen on kyllä tärkeässä osassa arkeani edelleen. Kirjoitan runoja ja tätä blogia. 

Esittelen sinulle tämän toisen 113 -sivuisen runokirjani, joka kuvastaa hyvin vaihtelevia ja erilaisia päiviä. Runot ovat kirjassa siinä järjestyksessä, kuin olen ne kirjoittanut. Runoista olen saanut palautetta, että niissä on kaikesta huolimatta positiivinen pilke ja toivo. Alla on myös linkit, joista saat hankittua halutessasi kirjan itsellesi tai vaikkapa lahjaksi.ELÄMÄN POLUILLA -RUNOKIRJA (Mediapinta Oy)


"Elämän poluilla tapahtuu asioita, joita voisin ihmeeksi kutsua. Ihme oli se, että selvisin hengissä rajusta hirvikolarista, saan kirjoittaa runoja itseni ja muiden iloksi. Yksi päivä voi muuttaa ja romuttaa unelmat, mikään ei ole itsestään selvyys näillä elämän poluilla. Tässä kirjassa on runojen muodossa ajatuksia arjesta ja erilaisista päivistäni, ylipäätään elämän moninaisuudesta".

ILOKSI ITSELLESI, LAHJAKSI LÄHEISELLESI ❤️

Kirjan voit hankkia suoraan kustantajalta Mediapinta Oy:ltä. Hintaan 25€ (sisältyy postikulut Suomeen)

Klikkaa alla olevaa linkkiä, pääset suoraan ostoksille :
TÄSTÄ Mediapinnan kauppaan
Runoja kirjoittaessani en ajatellut julkaista kirjaa, mutta ajatus kypsyi siinä pikkuhiljaa runoja kasautuessa yhä vain enemmän. Ajattelin, että muutkin vaikeassa elämäntilanteessa olevat saattavat saada runoistani lohtua ja positiivista voimaa. Tämä onkin ehkä kaikkein tärkein asia ja viesti; mahdollisuus on selvitä ja se voi olla uuden elämän alku.Valoa jo heijastuu 
tänne varjoon
pimeään.
Sitä toivoa,
valoa,uskoa
sydämessä on. 
Ei tilanne lienee
aivan mahdoton.
Kaikki järjestyy sittenkin.
Valoa jo heijastuu
pian kaikki taas 
paremmin on.
(M.G.)

-----------------------------
Palasia menneestä,
tulevasta.
Ajatuksia
hetkestä tästä.
Haaveita,
unelmia
mahdollisia
ja mahdottomia.
Onnea ja surua
valoa ja sumua.
- Murusia elämästä.
(M.G.)Kommentit

Suositut tekstit