Pieniä puuhia

Lunta emme ole vielä saaneet, kuin nimeksi asti. Kevyt ja ohuen ohut lumipeite peittää ainoastaan maan. Toivoisin niin kaunista valkeaa juhlapukua luonnon ylle. Puku antaisi meille lisää valoa ja tuoden samalla iloa sydämiimme.

Tänään olen kuunnellut itseäni ja tehnyt niitä pieniä askareita, joita olen mukavaksi kokenut. Metsälenkiltä Lucan kanssa mukaamme tarttui muutama lepän - ja koivun oksa sekä mustikan varpuja. Tein metsän antimista pienen asetelman, johon ripustin pieniä palloja. Olen aina pitänyt luonnon omista materiaaleista myös joulun aikaan. Joskus saatan ripustaa myös valot, mutta nyt pallot saivat riittää, koska yksinkertaisuus on kaunista.


Innostuin tekemään hieman erilaisia joulutorttuja, koska löysin nettiä selaillessa mukavan vinkin. Kiitos valmiin torttutaikinan, josta saa kätevästi maukkaita leivonnaisia ja herkullista tuoksua kotiin.


Kyllä se tästä, taitaa tänäkin vuonna jonkinlainen joulu tulla. En vain vielä osaa sinne saakka ajatella, tätä syksyä olen mennyt päivä kerrallaan eteenpäin. En ole yhtään lahjaa hankkinut, asiat taitavat mennä tärkeysjärjestyksessä. Niillä lahjoilla ei ole niin väliä. Muuten vain kaikki järjestyisi, sitä minä toivon.

Uusi viikko alkamassa ja toivon, että jospa tuleva viikko toisi tietoa minulle vakuutusyhtiön suunnalta.


  • Mitä parhainta alkavaa viikkoa sinullekin!Kommentit

Suositut tekstit