Suloinen sunnuntai

Ihanaa herätä tähän sunnuntaihin, suorastaan suloista! Sillä vesisade on lakannut ja sumu väistynyt. Valo pääsee taas oikeuksiinsa ja se myös mieltä eri tavoin lämmittää.

Me teimme Lucan kanssa perinteisen aamulenkin metsään. Minä nautin siitä rauhasta ja jo ajatuksesta, että tänään on poutapäivä. Pääsemme luontoon ja ehkä minäkin olen tänään parempi vointinen kipujen suhteen.


Minä olen viime aikoina nukkunut aivan hurjan paljon, aamuisin on ollut hidasta päästä päivän toihuihin. Minun vastustajia ovat kosteus ja kylmä. Viime päivät ovat olleet haasteellisia. Niinpä ne ovat olleet kovasti kipujen ja selviytymisen täyttämiä. Kaipasin niin kovasti tähän tuekseni viikottaista fysioterapiaa, mutta vakuutusyhtiön päätöstä ei ole tullut. Fysioterapia on ollut nyt muutaman viikon pois ja vaikutukset huomaan. Se on aivan välttämätön kuntoutusmuoto toimintakykyni ylläpitäjänä. Minusta tuntuu, että en voi edistyä kuntoutumisessa ilman fysioterapian tukea.

Tänään nautin poutapäivästä ja kerään voimia luonnosta Lucan kanssa lenkkeillessä. Toivon tietenkin parempia päiviä, koska arki alkaa huomenna. Silloin kello herättää 6.45 ja on laitettava arki rullaamaan. Arjen rytmiin kuuluu se, että hiljaisuus on klo 22. Siinä on omat hyvät puolensa, koska rytmi tuo säännöllisyyttä päiviin. Yritän ja haluan kovasti pysyä kiinni arjen rytmissä. Mielenkiintoista, mitä se rytmi kullekin merkitsee. Minulle se tuo selkeyttä päiviin ja myös omaa rauhaa. Minä saan päivällä levähtää, kun muu perhe on koulussa tai työssä. 


Siispä tervetuloa tuttu arki, odotan sinua jo! Tervetullutta olisi myös vakuutusyhtiön päätös asioitteni suhteen, koska kovasti kaipaisin jo ammattilaisia tuekseni. En yksin selviä.

Aurinkoista ja suloista sunnuntaita sinulle ja minulle!

Kommentit

Suositut tekstit