Voimia kuluttava reissu

Haluan kirjoittaa ajatuksiani juuri tähän hetkeen. Minä yritän koota ajatuksiani, kerätä voimiani ja kasata kaiken sen positiivisen energian takaisin, joka minussa asustaa. Tampereen reissu on vienyt voimia. Pääni on aivan oudon tasapainoton, on pakko vain puskea eteenpäin ja yrittää löytää se tasapaino elämääni takaisin. Sitä vain haluan kertoa, että se elämäni oli niin erilainen, jota elin. Välillä kaipaan takaisin siihen. Kolarin kolhuista selviäminen ei todellakaan ole mitään yksinkertaista. Ja se, että saa olla kotona. Sekään ei ole aina mitään ihan yksinkertaisen ihanaa. Tiedätkö, mieluummin olisin terve ja paiskisin töitä.


Tässä hetkessä ja tilanteessa olen, en voi muuttaa tätä tilannettani. Tietenkin yritän jaksaa, selviytyä, hyväksyä ja kaikkea sellaista positiivista ajatella. Kaikki tämä auttaa minua selviytymään tässä ja nyt. Ja se, että päivä kerrallaan on parempi elää...

Kaiken tämän keskellä on tietysti ihania asioita.
Mieheni puuhasteli pihaamme paljun. Illalla testasimme sen kynttilöiden ja tunnelmavalojen hämyssä. Vesi oli tietenkin lämmitetty kunnolla, 39 asteista. Siellä sitten nautiskelimme ja kipuni saivat kyytiä. Kokemus oli ihana ja uskon, että kamina tulee lämpiämään tänä syksynä ahkerasti. Elämä on ihania hetkiä täynnä kaikesta huolimatta.


Ehkä parin päivän kuluttua kaikki voimani ovat taas takaisin. Minua kovasti mietityttää tilanteeni ja jopa toisinaan pelottaakin. En voi sille mitään, koska olen nuori nainen ja elämäni olisi ollut aivan toisenlaista ilman aivovammaa. Nyt aivovamma määrittää minua ja ohjaa elämääni jonnekin. Näin vain kaiken kuuluu mennä. Minulla on vielä edessä syyskuun loppupuolella TAYS:n reissu, jolloin tapaan neurologin ja saan kuulla yhteenvedon tilanteestani. Silloin on myös palaveri, jossa on kaikki ammattilaiset mukana. 

Tässä mietteitäni ja tuntojani juuri nyt. Tämä kirjoittaminen helpottaa kummasti. Meillä jokaisella on oma tapa purkaa ja käydä läpi ajatuksiamme. Minulle se on tämä blogin kirjoittaminen. Uusi viikko alkaa ja toivottavasti se tuo minulle mukanaan edes vähän lisää voimia ja energiaa. Sillä ne ovat hiukan kadoksissa juuri nyt. Jotenka uutta viikkoa kohti ja luottavaisin mielin.


Kommentit

Suositut tekstit