maanantai 2. syyskuuta 2019

Väriä kutreihin

Viime aikoina on ollut elämässäni haastavia ja voimia vieviä päiviä, joista olen sinullekin täällä kertonut. Nyt minulla on ilo kertoa värien täyttämästä päivästä, koska hiukseni saivat uutta väriä ja siinä samalla myös mieleni täyttyi sateenkaareen eri sävyistä.


Tähän aamuun minulla oli sovittuna parturi-kampaamo Harjattaren yrittäjä Tarjan kanssa aika. Tarja oli hoitanut kaksi kertaa hiuspohjaani System 4 Bio Botanical -tuotteilla. Olimme varanneet vielä kolmannen hoitokäsittelyn, mutta mitenkä kävikään... Hiukset ja hiuspohja olivat hyvässä kunnossa ja Tarja ehdotti minulle aivan muuta. Minun veriarvoni ovat kaikki kunnossa, jotenka hiustenlähtöön ei tullut selitystä niistä. Hienoa oli todeta, että hoito oli vaikuttanut tasapainottavasti hiukseni olivat eheytyneet niin hyvin kuin on mahdollista. Ja hyvä näin, koska minä sain tänään upean ja yllättävän ehdotuksen. Minä olin ajatukseen tietenkin heti valmis.


Tässä on huikea muutos; kuvat ennen jälkeen. Hiukseni saivat upean värin, kiiltoa ja hohtoa roppakaupalla.

Ennen
Ja jälkeen

Värjäys on tehty Sim Sensitiven SensiDo ammattilaisvärillä, joka on kotimainen, hajusteeton sekä dermatologisesti testattu herkällä iholla. Olen astmaatikko ja allerginen, siksi monet tuotteet aiheuttavat minulle yliherkkyysreaktioita. Täytyy todeta, että väri ei ärsyttänyt lainkaan. En huomannut mitään oireita, joten hiusten värjäys voi todellakin olla miellyttävä kokemus näiden tuotteiden ansiosta. Tämä kokemus oli upea ja yllättävän ihana, kauneutta tosiaan saa myös hellävaraisilla tuotteilla. Lopputulos oli kerrassaan uskomaton. Hiukseni kiilsivät ja hehkuivat suorastaan kilpaa auringon kanssa. Olen erittäin tyytyväinen, koska hiukseni tuntuvat eloisilta, terveilta ja runsaimmilta. Mikä vaikutus onkaan myös mielelle. Minä piristyin aivan muutamassa tunnissa, tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia koitoksia ja ajatuksia.

Ihana punaisen hehku ja kiilto

Kutrit hehkuvat jälleen ja syksyn kunniaksi näyttävät taas upeilta. Kaunis kiitos Harjattaren ammattilainen! Kiitos jälleen yhteistyöstä.

* Värjäys blogiyhteistyönä veloituksetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti