Kotimaista vegaanista kosmetiikkaa -blogiyhteistyö

Minullekin kauneus on tärkeä asia, joka askarruttaa ja mietityttää. Minun aikani on mennyt hyvin paljon terveyteni ympärillä ja olen keskittynyt kuntoutukseeni. Hyvänä päivänä jaksan ajatella myös ulkonäköä ja toivoisin näyttäväni vielä joskus huolitellulta ja hyvinvoivalta. Hiuksenikin ovat rapistuneet tässä kuntoutusmylläkässä. Minulla on ollut ilo olla taitavan kosmetologin meikattavana kuvauksia varten. Ne on ollut niitä onnen hetkiä, jolloin olen saanut kokea olevani hetken entinen Minna. Kolarin arvet ja niiden vuoksi roikkuvat luomet ovat olleet taidokkaan ammattilaisen käsityönä hetkeksi piilotettuna.  Ihminen on kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Nyt minun voivavarani ovat siinä pisteessä, että haluan testailla kotimaista kosmetiikkaa. Sitä kautta saan myös kohotettua itsetuntoni ja tämä on myös minulle oiva kuntoutusmuoto. Pääset kurkistamaan minun kokeiluihin postausten  kautta. Minulla on herkkä ja kuiva iho. Ja useat tuotteet kirvelevät epämiellyttävästi kasvoillani. Joskus olen tyytynyt apteekin perusvoiteeseen, kun mikään muu ei ole sopinut.


Oletko kuullut Lh-Beauty tuotenimestä? Tämä kotimainen ja vegaaninen tuoteperhe oli minulle entuudestaan tuntematon. Minulla on ollut ilo tutustua yrityksen tuotteisiin tarkemmin, koska sain tuotteita itselleni testattavaksi. Näihin kaikkiin tuotteisiin palaan tarkemmin postauksissa vielä myöhemmin.

Kotimaista vegaanista kosmetiikkaa

Lifehair Oy on ylöjärveläinen yritys, joka kehittää ja valmistaa tuotteet Lh-Beauty tuotenimikkeellä. Ja valikoimiin kuuluvat hygienia- ja puhdistustuotteet. Yrityksellä on pitkän linjan kokemusta, koska se on perustettu vuonna 1993. Yrityksellä on oikeus käyttää kansainvälistä Leaping Bunny -merkkiä. Se tarkoittaa, ettei missään tuotekehityksen vaiheessa tehdä eläinkokeita. Tätä valvotaan riippumattomin kokein. Leaping Bunny -laatusinetti on muuten osa maailmanlaajuista eläinsuojelupolitiikkaa. 

Nämä arvot ovat lähellä sydäntäni ja halusin mielenkiinnolla päästä kokeilemaan tätä kotimaista tuoteperhettä. Minusta kiinnostavaa ja huomioitavaa on se, että tuotteet ovat rahapussille myös ystävällisiä. Hinnaltaan ne eivät ole kalliita ja saat hankittua niitä myös suoraan verkkokaupasta. Pääset tästä ostoksille: Lh-Beauty verkkokauppaan 

Päätin aloittaa kasvojen hoidosta, koska minulla on meneillään vielä hiuspohjanhoito kampaajan toimesta. Minulla kokeilussa on ollut hellävarainen  Lacto line -sarjan puhdistusvaahto, kosteusvoide sekä kuorintavoide. Tuotesarja on kehitetty erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. 

Hellävarainen sarja kuivalle ja herkälle iholle

Öljytön puhdistusvaahto sopii päivittäiseen kasvojen pesuun. Se palauttaa ihon normaalin kosteustasapainon ja puhdistaa ihon helläväraisesti ja tehokkaasti. Tämä sopii myös ripsien pidennysten puhdistamiseen. Sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Hinta 5,70 €. 

Öljytön puhdistusvaahto

Vaahto tuntuu ihanan pehmeältä ja siinä on mieto tuoksu, joka ei ärsytä. Tuote ei kirvele kasvoja. Pesun jälkeen kasvot tuntuvat kosteimmilta. Päivittäisessä käytössä todella hyvä tuote.


Kasvovoide hoitaa hellästi ja kosteuttaa tehokkaasti. Se auttaa ihoa uudistumaan, sisältää B3-, B5-, B6-, C ja E -vitamiineja. Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja antioksidantteja. Tuote ei sisällä silikonia ja väriaineita. Hinta 3,90 €.

Hellävarainen kasvovoide

Voiteesta jää todellakin iho silkin pehmeäksi ja kosteaksi. Voide ei kirvele kasvoja. Tuoksu on miellyttävän mieto. Hyvä perusvoide.


Kasvipohjainen Kuorintavoide hoitaa hellästi. Jojobaöljykapselit sekä jauhettu bambu kuorivat kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet. Mieto tuoksu. Iho kirkastuu ja tasoittuu. Tuote ei sisällä silikonia, keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä muovirakeita. Hinta 6,20 €.

Hellästi kuoriva kuorintavoide
Tämä oli kerrassaan upea tuote, se ei ärsytä ihoa. Levittäessä voidetta rakeet kuorivat ihon pintaa ja lopputuloksena on pehmeän kostea iho. Tuoksu on miellyttävän antiseptinen, eikä tunnu epämiellyttävältä.

Kokemukseni mukaan tämä tuoteperhe on kokeilemisen arvoinen, ihan kerrassaan herkälle ja kuivalle iholle sopivia. Olen vakuuttunut myönteisesti. Tuotteet ovat hinnaltaan edullisia ja minuun vaikutuksen tekevät kotimaisuus, vegaanisuus ja muutoinkin yrityksen arvot. Minua hämmästytti positiivisesti tuotteiden laatu, koska niiden hinnat ovat inhimilliset. Kokemukseni pohjalta kehotan lämpimästi sinua tutustumaan verkkokauppaan. Lh-Beauty on mielenkiintoinen uusi tuttavuus.

LH-Beauty - luonnollista kosmetiikkaa
Kiitokseni vielä yritykselle, kun sain tuotteita testattavakseni. Jatkan kokeiluja ja kuulette minusta lisää näiden Lh-Beauty tuotteiden parissa.


Kommentit

Suositut tekstit