Hyvää hoitoa hiuksille

Leppoisaa viikonloppua sinulle,
Minun oli mukava herätä tähän päivään, koska tiedossa oli aamupäivällä aika parturi-kampaamo Harjattareen. Luvassa oli edelleen hiuspohjanhoito ja toinen käsittely System4 Bio Botanical -tuotteilla. Tästä voit lukea ensimmäisestä käynnistäni ja tarkemmin tuotteista: Hoitoa hiuksiin ja hiuspohjaan


Minun täytyy todeta, että jo ensimmäisellä hoidolla oli vaikutusta hiuksiini. Ne olivat käsittelyn jälkeen eloisammat ja havaitsin ettei hiuksia enää irronnut niin valtavasti tuppoina. Minulla oli tunne, että tilanne ensimmäisen hoitokerran jälkeen tasapainottui. Totuus vain on se, että hiukseni ovat ohentuneet huomattavasti ja syytä ei tiedä.

Hiukseni ennen käsittelyä
Monia mahdollisuuksia todellakin on. Harjattaren parturi-kampaaja Tarja sanoi minulle hyvin osuvasti, että hiukset ovat kehon mittari. Näinhän se todellakin on. Mietin myös omaa tilannettani, paljon on ollut asioita ja vaikuttavia tekijöitä. Nyt on meneillään minun hiusteni "elvytysoperaatio." Jos sinulla on hyviä vinkkejä, mitä voisin tässä tilanteessa tehdä, niin kerro ihmeessä! Mitä voisin helposti kokeilla sisäisesti? Olen keskustellut lääkärin kanssa, saan lähetteen labrakokeisiin. Näin varmistutaan siltä ettei minulla ole mitään konkreettisesti todettavaa syytä hiustenlähtöön.


Tarja käytti siis System4 Bio Botanical -hoitolinjaa, joka on tarkoitettu hiuspohjan häiriöistä kärsivälle. Eli shampoo, hoitoaine ja hiuksiin jätettävä seerumi. Minusta tuntui niin ihanalta, kun Tarja hieroi päätäni shampoota sekä hoitoainetta levittäessä. Taas tuli ihana tunne päähäni, rentouttava ja ihanan viileä kihelmöinti. Näin stimuloitiin hiuspohjan ja pään verenkiertoa.

Ihan mahtavaa, föönauksen jälkeen oli lopputulos nähtävissä. Hiukset olivat kiiltävämmät, eloisammat ja terveemmän näköiset. Hiukset tuntuivat myös hiukan tuuheimmilta.
Hiukseni käsittelyn jälkeen
Konkreettisesti saamme nähdä hoidon tehon ja vaikutuksen. Tarja suositteli minulle vielä yhtä kertaa tätä hoitoa, eli yhteensä kolmen hoitokerran sarjaa. Minä olen erittäin tyytyväinen ja kiitollinen Harjattaren parturi-kampaaja Tarja Hämäläiselle tästä avusta. Voin suositella lämpimästi jo nyt kokemukseni perusteella tätä hoitoa, mikäli sinulla vastaavanlaisia haasteita.


Kaunis kiitos Tarjalle!


* Blogiyhteistyönä veloituksetta

Kommentit

Suositut tekstit