Tapahtumia ja tunteita- sitä elämä on

Rakas lukija

Minulla  on takana upea viikonloppu synnyinseudullani Haapajärvellä. Siellä on vahvasti juureni, sieltä olen maailman myrskyihin lähtenyt. Jälleen kerran oli viikonloppu täynnä lämminhenkistä kohtaamisia ja uusia tuttavuuksia. Sain valtavasti voimaa ja energiaa kohdata elämäni tosiasiat juuri tässä ja nyt. Nämä tulevat viikot ovat haasteellisia, pitkiä ja voimia vieviä.


Miksikö? No, taas on jälleen se nivelvaihe, jolloin tilannettani arvioidaan ja tehdään puolestani päätöksiä. Ei riitä se, että terveydenhuollon ammattilaiset arvioivat, kartoittavat ja laativat lausuntoja. Vaan taas kysymys on vakuutusyhtiöstä, joka viime kädessä tekee lopulliset päätökset ja rajaukset.

Olen jättänyt soittopyynnön vakuutusyhtiöön viikko sitten. Kukaan ei ole minulle soittanut. Minut on varmaan unohdettu. Minä niin kovin haluaisin tietää ja muistuttaa, että milloinkahan tilanteeni on selvillä. Ai että, tällainen epätietoisuus ei ainakaan minua paranna.


Minä sain viikonlopusta niin paljon voimaa, että tällä viikolla otan puheluja ja yritän selvittää vakuutusyhtiöstä asioitani. Minulla on ajatuksissani ja suunnitelmissani maalaaminen, jota aion myös seuraavaksi ryhtyä tekemään. Sen avulla saan ajatuksiani jonnekin muualle. Luova tekeminen tuottaa minulle iloa, mielihyvää ja saa unohtamaan hetkeksi kivut ja kaiken epämiellyttävän. 


Tällä viikolla tosin tapahtuu muutakin, joka mullistaa ja tuo myös oman traumani taas enemmän lähemmäksi, mieleeni. Pojallani on nimittäin leikkaus, jossa hänen jalkapöydän 5 luuta korjataan. Toivon hänelle suojaa antavia enkeleitä sairaalaan ja leikkaussaliin.

Tänä aamuna, minä aukaisin terassin oven ja hengitin tuulenraikasta ilmaa ulos ja sisään. Minä annoin kehoni rentoutua ja imeä  positiivista energiaa jokaiseen soluuni. Samalla katselin luonnon luomaa taideteosta ja kauneutta. Alppiruusut ovat juhlapuvuissaan, piha upeassa väriloistossaan.


Tämä viikko on täynnä minulle ja perheelleni taas isoja asioita ja suuria tunteita. Sellaistahan se elämä on. Minä toivon kaiken menevän juuri niin kuin on tarkoitettu kaiken menevän. Toivo on suuri asia ja ihana, että toivoa elämässä on. Minä uskon siihen, että toivo kuljettaa, elämän virta johdattaa sinne suuntaan oikeaan. Juuri sinne, minne pitääkin. Vastavirtaan on mahdoton kulkea. Siispä on turvaisaa antaa elämän virran johdattaa...


Rakkaudella Minna

Kommentit

Suositut tekstit