Lomailemme

Lomaterveiset Itämeren toiselta puolelta! Melkein meidän koko perhe lomailee Tallinnassa. Vanhin lapsista on kotona, sillä jalan kanssa olisi ollut haastetta lähteä mukaan reissuun. Me olemme ihan omatoimisesti reissussa. Majoituksen, yksityisen asunnon vuokrasimme Pohjois-Tallinnasta. Hieman jännitimme sitä, kuinka kaikki onnistuu. Ihan suotta, kahden makuuhuoneen huoneisto löytyi ja on aivan sopiva meille. Huoneisto on siisti, bussipysäkki ja kauppa ovat aivan vieressä.


Mukavaa on olla turistimassasta erillään. Täällä  on rauhallista lomailla, merenrantaan ei ole pitkästi. Kävimmekin jo kävelemässä ja tutustumassa Itämereen täältä lahden  toiselta puolelta. Kävelimme pitkästi Stroomi -rantaa pitkin, josta löysimme mukavan näköisiä ulkoilumaastoja. Alue on nimeltään Merimetsä. Siellä näytti olevan paljon leikkialueita myös ihan pienille lapsille.


Itämeren rantaa

Tottakai ennätimme jo haistella myös vanhankaupungin tunnelmaa ja kierrellä kaupungilla ristiin rastiin. Rohkenimme ostaa R-kioskilta bussikortin ja ajelimme onnistuneesti julkisella liikenteellä kaupungilta lähemmäksi majapaikkaamme. Ilta sujuu rauhallisesti lepäillen ja keräten voimia huomiseen. Pojat ovat jo unten mailla.

Vanhankaupungin portti, taustalla hotelli Viru

Kyllä se on niin vapauttavaa jättää kotiseutu hetkeksi unholaan ja suunnata lomalle. En ole yhtään miettinyt omaa tilannettani. Nyt olemme lomalla ja kaikki muu saa hetkeksi luvan kanssa unohtua. Huomenna meillä on suunnitelmissa suunnata skeittiliikkeeseen, jonka oven takana me jo tänään kävimme. Liike oli tänään epäonneksemme kiinni. Ja sitten suuntaamme skeittirampeille. Pojat pääsevät vähän testailemaan.


Emme kaipaa mitään suuria, tämä on sopivaa juuri meille. Maiseman vaihto tekee todellakin hyvää. Kyllähän täällä olisi varmasti paljon nähtävää, mutta koemme vähän kerrassaan. Tallinnaan voi aina palata uudelleen, koska se on kohtuu matkan päässä.

Kauneutta laivan kannelta

Lomaterveisin Minna

Kommentit

Suositut tekstit