Kolmas päivä Tallinnassa

Tähän aamuun heräsin päänsärkyisenä, mutta silti lomalla on ihanaa. Erilaisissa  maisemissa vaivatkin tuntuvat toisenlaiselta. Päivä käynnistyi sillä, että meidän oli kerättävä tavaramme ja luovutettava asunto. Bussilla matkasimme keskustaan. Viru keskuksessa teimme mukavia löytöjä ja ostoksia myös esikoisellemme.

Kävimme viemässä satamaan säilytyslokeroon tavaramme ja lähdimme vielä kiertelemään vanhaan kaupunkiin. Tälle päivälle oli luvattu sadetta, mutta onneksemme saimme päällemme vain muutaman pisaran. Keli oli puolipilvinen.

Vanhasta kaupungista löytyi italialainen kellariravintola, jossa tunnelma oli kuin Italiassa konsanaan. Pizzatkin olivat erittäin maukkaita. Ihana paikka jalkojen leppuuttamiseen.Ihana italialainen ravintola

Meidän päivä kului joutuisasti. Vanhassa kaupungissa on kivoja pieniä kujia, joissa on tunnelmaa. Ihastuin erilaisiin oviin.Olemme jo Tallinnan satamassa ja pian pääsemme laivaan. Hyvin olen pärjännyt särkylääkkeiden voimalla. Tämä kolme päivää oli aivan sopiva aika lomailla ja kierrellä paikkoja. Kotiin on kiva palata ja etenkin rauhalliseen tuttuun arkeen. Meillä on tältäkin reissulta monta mukavaa muistoa. Meidän pienimmäinen on oikea hauskuuttaja, hänellä on joka tilanteessa sana hallussa. Saimme nauraa hänen jutuilleen taas useaan otteeseen.


Saattaapi olla, että muutama päivä menee voimien keräämiseen. Laivaan pääsemme  pian. Jotenka merimatka kotiin on edessä.

Mitä parhaimmat reissuterveiset täältä meiltä!

Kommentit

Suositut tekstit